Haberler

Peker'e yaptığı çağrıyla gündeme gelen Nihal Olçok: Bana bir şey olursa açılacak iki mektup var

Güncelleme:

Suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik çağrılarıyla son dönemde gündeme gelen Nihal Olçok tartışma yaratacak bir röportaj verdi.

"YANACAKSAK ÖNCE BENDEN BAŞLASIN DİYEN BİRİYİM"

"'Benim artık çarem kalmadı, siz el atın şu işlere' dercesine Twitter üzerinden suç örgütü lideri Sedat Peker'e bir mesaj gönderiyorsunuz" sözlerine Olçok, "Bu eleştirileri getirenlere bakın nerede duruyorlar. Bir şeyin düzelmesini ne kadar ister bu insanlar? Bunu söyleyenler "bana dokunmayan yılan, bin yaşasın" yaklaşımında olan insanlar. Bense yanacaksak önce benden başlasın diyen biriyim. Sedat Peker'e beraber canlı yayın teklif ettim ben" yanıtını verdi.

"BENİ ORTADAN KALDIRMAK ÇOK KOLAY"

Peker'e yönelik "Sizin çağrınıza yanıt vermeden önce hesap yaptı diye mi düşündünüz?" sorusunu da cevaplayan Olçok, "Hesap yapmadı belki ama en azından belli ki bir istişare yaptı eşiyle dostuyla. Ben o tweet'i atarken burada şu koltukta tek başıma oturuyordum. Yalnız yaşıyorum zaten. Ben altı yıldır evini, arabasını değiştirmemiş biriyim. Beni ortadan kaldırmak çok kolay. Ama bana bir şey olursa açılacak iki mektup var. Benim ve çocuklarımın can güvenliği onlar. Ama onlar anlatılacak şeyler değil" ifadelerini kullandı.

"ORADA YAZANLAR TOPLUMU PARÇALAR"

Mektupları bir kişiye anlattığını söyleyen Olçok, T24'e verdiği röportajda "Bilmiyorum kim ne biliyor ama bana bir şey olursa o mektuplar açılır. Ondan sonra darbe için tanka tüfeğe hiç gerek olmadığını anlarsınız. Toplumu parçalar orada yazanlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Nihal olçok Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Osman Tokgonul:

Böyle konuşanlardan nefret ediyorum . Yok konuşursam yer yerinden oynar , yok sokağa çıkacak yüzü kalmaz .... Yaaa , geçin bunları , geçiiiiinn .

488
102
yanıtYanıtla
Cahit ÜNAL:

Yazık oldu bu ülkeye böylemi olmalıydı herkes Bir şeyler açıklarsam ortalık karışır diyor ne biliyorsanız açıklayın kardeşim.

444
29
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eskiden görevimiz tehlike diye bir dizi vardı amerikan ajanı aldığı teypten yapacağı görevi öğrenir adama eğer başına bir şey gelirse bize hiç güvenme der bant on beş saniye içinde otomatik imha olacak der öylede olurdu ortalık aynı böyle amerikan dizilerindeki esrarengiz ortama döndü

221
10
yanıtYanıtla
cihad çakır:

Mektup işi moda oldu. Söylecek bir şeyi olan açık açık konuşsun. Korkuyorsan hiç konuşma. Biri mektup bırakır diğeri konuşursam ortalık karış der, başkası çok şey biliyorum konuşsam hedef olurum der. Ülkede hukuk olmayınca.

142
10
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Herkeste "bana birşey olursa"... diye bir söz var nedense

129
13
yanıtYanıtla
esrefpasali:

adalete guven kalmadigindan, kolluk kuvvetlerinin cok basliligindan, tehditler havada ucustugundan, cezalarin caydirici olmadigindan, bakanlarin bile anlasamadigindan, olabilirmi? siyasi kimligi olan birinin gunduz vakti sokakta oldurulmesinin faili bulunamiyor, siradan vatandas, niyazi, rahmet eylesin..

yanıt103
yanıt32
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Herkesin birbirinde açığı var maşallah herkes birbirine aba altından sopa gösteriyor bana bulaşmasın diye :))))

119
0
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Mevzu devlet, hak ve adalet ise birşey biliniyorsa söylenir. Herkes kire bulaştığını biliyor, başkasının kiri ile kendi kirini aklama kaygısında. Vatandaş örneği: Ama bunlar da park edilmeyecek yere park etmiş. Bu zihniyet heryerde.

86
12
yanıtYanıtla
Yusuf Bozkurt:

herkes hak edigi bedeli ödeyecek

78
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Herkesin birbirinde mektubu var, herkes birbirinden korkuyor çünkü hepinizin açığı var hepiniz bataklıktasınız ve devlette seyirci.

69
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title