Haberler

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- Sakarya İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Sertaç Kesler- AK Partiden milletvekili seçilen Mustafa İsen- Recep Uncuoğlu- Ali İnci- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ebubekir Şahin- AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- Sakarya ve Zonguldak'tan milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı Sakarya ve Zonguldak'tan milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- Sakarya İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Sertaç Kesler- AK Partiden milletvekili seçilen Mustafa İsen- Recep Uncuoğlu- Ali İnci- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ebubekir Şahin- AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- Sakarya ve Zonguldak'tan milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı Sakarya ve Zonguldak'tan milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Sertaç Kesler, AK Partiden milletvekili seçilen Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ve Ali İnci'ye mazbatalarını verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın yerine Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Ebubekir Şahin'e, Ali İhsan Yavuz'un yerine ise AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç mazbataları aldı. Salonda, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve partililer de hazır bulundu.- ZonguldakAK Partili Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu ile MHP'li Zeki Çakan Zonguldak Adliyesine gelerek İl Seçim Kurulu yetkililerinden mazbatalarını aldı. Özbakır, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim gezilerinde söylediklerinin arkasında olduklarını, Zonguldak'ın sorunlarını ve bunların çözümünde atacakları adımları bildiklerini aktararak, herkese teşekkür etti.Faruk Çaturoğlu, "Sandığa saygı göstermek gerektiğini söyledim. Bugün halkımızın iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Buna saygılıyız. Önümüzde bir süreç var. Ülkemizin dünya pastasından daha çok pay alabilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Muhalefet partileri hükümet kurarsa onların seçmene verdikleri her sözün takipçisi olacağız" dedi.Zeki Çakan ise mazbatanın sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayarak, "Zonguldak'a hizmet etmeyi borç biliyorum. Hiçbir zaman siyasette partimin menfaatine hizmet etmedim. Ülkemin ve bölgemin menfaatleri partimin menfaatlerinden her zaman önde gelmiştir. Bundan sonra da önde gelecektir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

RECEP UNCUOĞLU Mustafa İsen Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title