Haberler

Milletvekili Özbakır: "Seçilmiş Olmak, Suç İşleme Özgürlüğü Vermez"

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirdi.

Ak Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan terör eylemleri ile ilgili konuşan AK Parti MKYK Üyesi Özbakır, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan emniyet müdürlüğü ek binası önünde bomba yüklü araçla yapılan hain saldırıda 2'si polis 9 kişinin şehit olduğunu, 100'den fazla kişinin de yaralandığını hatırlatarak, Türkiye'nin hukukunu çiğnetmeden, milli güvenliğini koruyarak, teröre boyun eğmeden haklı davasına devam edeceğini dile getirdi.

HDP'li milletvekillerinin ve belediye başkanlarının tutuklanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan MKYK Üyesi Özbakır, "Hiç kimseye seçimle veya atanmayla gelmek suç işleme özgürlüğü vermiş olmaz. Sizi vatandaşlar hizmet yapmak için daha fazla oy vererek seçiyorlar. Ancak siz kalkıp vatandaşın verdiği yetkiyi kötüye kullanıyorsanız elbet bunun hesabını kanun ve hukuk karşısında verirsiniz. Bir taraftan belediye başkanı olacaksınız. Devletin vatandaşa hizmet için verdiği bütçeyi, vatandaşın gelirlerinden oluşan vergileri, personelden yapılan kesintileri terör örgütüne yardım edeceksin. Sonra da çıkıp ben seçimle geldim, beni halk seçti diye savunma yapacaksın. Halk sizi eli kanlı terör örgütüne hizmet için mi seçti? Seçilmiş olmak size teröre yardım ve yataklık yapma yetkisi mi veriyor? Seçilmiş olmak sizi kanun karşısında suç işleme özgürlüğü mü veriyor" diye sordu.

"Zonguldak'ın sorunlarını anlattık"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin AK Parti Zonguldak İl Danışma Toplantısı'na katılmasıyla ilgili de açıklama yapan MKYK Üyesi Hüseyin Özbakır, "Sayın Bakanımız geldiği ilimizde bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu. Öncelikle Zonguldak Valiliğini, Kozlu ve Ereğli belediye başkanlıklarını ziyaret eden sayın bakanımıza ilimizle ilgili sorunlarımızı, vatandaşlarımızın taleplerini anlattık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Diyarbakır Zonguldak AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title