Haberler

Medya Devi Murdoch, Geri Adım Attı

Güncelleme:

Paris saldırılarının ardından olaydan 'tüm Müslümanların sorumlu olduğunu' söyleyen Murdoch, geri adım atarak, 'Tüm Müslümanların sorumlu olduğunu demek istemedim' dedi.

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun silahlı saldırıya uğramasının ardından olaydan "tüm Müslümanların sorumlu olduğunu" söyleyen Amerikan News Corporation firmasının sahibi Rupert Murdoch, tepkiler üzerine bugün Twitter 'dan yaptığı açıklamayla geri adım attı. Murdoch, "Paris saldırısından tüm Müslümanların sorumlu olduğunu demek istemedim" ifadelerini kullandı.

İSLAMAFOBİK MESAJ

Daha önce, "Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama aralarında büyüyen cihatçı kanserin farkına varıp onu ortadan kaldırana dek, onlar da sorumlu sayılmalıdır" yazan medya devi İslamofobik olmakla eleştirilmişti.

"MÜSLÜMANLARIN SORUMLU OLDUĞUNU KESİNLİKLE DEMEK İSTEMEDİM"

Murdoch, bugün kişisel Twitter hesabından, "Paris saldırısından tüm Müslümanların sorumlu olduğunu kesinlikle demek istemedim. Ne var ki, Müslüman toplum aşırıcılığı tartışmalı ve onunla yüzleşmeli. On binlerce cihat kurbanı Müslüman ve milyonlarcası onunla savaşıyor. Tüm inanışlardan insanların bu tehdidi ele alması önemli" dedi.

FATİH PORTAKAL VE ESRA EROL TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Murdoch'un açıklamasına Fox TV'den Fatih Portakal ve Esra Erol tepki göstermiş ve kanalın canlı yayın aracı dün Ankara 'da taşlı saldırıya uğramıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rupert Murdoch Charlie Hebdo Twitter Paris Medya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

allohasan:

foks tv seyredenlere duyrulur bilmeynler öğrensin sahibi bu adamdır

18
2
yanıtYanıtla
KAFIRLER EBEDI CEHENNEMDE OLACAK:

Bre bunamis kafir Filistinde - Irakta - Suriyede -Afganistanda - Pakistanda - Arakanda - Hindistanda katledilen müslümanlardan kim sorumlu ?

15
3
yanıtYanıtla
MAVİ:

senin tipine güneş doğmaz kalkmış müslümanlara laf atıyosun murdoch

15
2
yanıtYanıtla
GÖK TÜRK:

HADİ FATİH PORTAKAL İSTİFA BEKLİYORUZ SENDEN . . .

14
2
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

bu yetmez tüm islam aleminden özür dilemeli o, , ,

13
1
yanıtYanıtla
Cabbar:

Müslümanlar sorumlu degilde Kizildereli ler mi sorumlu?

3
7
yanıtYanıtla
AMobil-IOS:

F portakal istifa etse ne güzel olur...

5
4
yanıtYanıtla
ülkücü:

adam ol. . !

5
2
yanıtYanıtla
TORUN:

SORUMLU ARAMANIZA GEREK YOK TEK SORUMLU VAR ODA SİZSİNİZ ARTIK DÜNYA ESKİ DÜNYA DEĞİL HERKES KİMİN NE MALOLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR

5
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

türk Müslümanlar ??? bir daha düzeltme gönder 2 adım daha geri at saçmalayıp durma. bunun Müslümanlıkla ne alakası var yapan Müslüman olsa suratı neden gizlesin ölümü göze almış cihat ediyorda neden maske taksın bırakın bunları ? terörün dini olmaz karikatüristlerde saygı göstermeleri gerekir. yanlış yanlış herşeyiniz yanlış uğraşmayın Müslümanlarla karalamayın müslümanları

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title