Haberler

Köpek Barınağına Çevirdiği Villayı Boşaltmak İstemedi, Balyozla Duvarlara Vurdu

Konya'da 47 yaşındaki Altan Ada iddiaya göre kirasını ödemediği villadan, mahkeme kararıyla bu sabah çıkartılmak istendi.

Konya'da 47 yaşındaki Altan Ada iddiaya göre kirasını ödemediği villadan, mahkeme kararıyla bu sabah çıkartılmak istendi. Gelen polislere direnen ve evi tüple patlatmakla tehdit eden Altan Ada, elindeki balyozla duvara vurdu. Birlikte yaşadığı Yasemin Y., komşuları ve polisin ikna çabası snunda evin bahçesine çıkan Ada, gözaltına alındı. Beslediği 17 Sibirya kurdu köpek ise belediye yetkilileri tarafından evden alınarak barınağa götürüldü.

Yurt dışında yaşayan Cihan Ceran'dan 2010 yılında  Selçuklu İlçesi Silli Ak Mahallesi'ndeki bahçeli ve 3 katlı villasını kiralayan Altan Ada, iddiaya göre hiç kira ödemedi. 2012 yılında tahliye kararı çıkartılmasına rağmen evde sevgilisi Yasemin Y., ve 17 Sibirya kurdu cinsi köpeğiyle oturmaya devam eden Ada'yı icra memurları ve polis bu sabah tahliye etmek istedi.

Villanın kapılarını zincirle bağlayan Altan Ada, polisleri mutfakta bulunan tüpleri patlatmakla tehdit etti. Uzun süre ikna olmayan Ada, eline geçirdiği balyozla villanın duvarlarını kırmaya başladı. Birlikte yaşadığı sevgilisi Yasemin Y., komşuları ve polisin yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonrası elindeki balyozu bırakarak villanın bahçesine çıkan Altan Ada, polis tarafından gözaltına alındı.

Poliste kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, ruhsatsız silah bulundurma suçlarında kaydı bulunan ve para karşılığı köpek satışı yaptığı öne sürülen Altan Ada'nın villanın bahçesinde barınak yaparak Sibirya kurdu köpekleri yetiştirdiği anlaşıldı. Güçlükle polis otosuna bindirilen Altan Ada ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, belediye ekipleri de köpekleri villadan alarak barınağa götürdü. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sibirya Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title