Haberler

Konya Basın Konseyi'nden Kara'ya Ziyaret

Güncelleme:

Mustafa Kalaycı ve MHP Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara'yı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve MHP Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara'yı ziyaret etti. Basın Konseyi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa MHP Konya İl Başkanı Avukat Tarık Taşçı ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Basın Konseyi'nin Konya ve Konyalıların sorunlarını çözmekte önemli görevler üstleneceğini belirten MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, ''Medyamızın sahipleri çalışanları , yöneticileri yeni bir oluşum gerçekleştirmesi , bu anlamda güç birliği oluşturması MHP olarak bizleri memnun etmiştir. Ben inanıyorum ki; Konya Basın Konseyi gerek Konya'mızın projeleri , gerekse Konyalıların hakları ve sorunları ile ilgili çok önemli hizmetlere imzasını atacaktır. Yine sadece Konya'mızla ilgili değil bölgemizle, ülkemizle milletimizle ilgili sorunlara çözüm önerisinde üretmede Konya Basın Konseyi çok önemli görevleri yerine getirecek. Basın Konseyi'nin oluşumundan Hayırlı olsun diliyorum'' diye konuştu.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara da,'' Basın Konseyi olarak önceliğimiz, sektörümüzdeki tüm medya ve basın yayın organları ile çalışanlarının sorunlarına değinebilmek ve daha ileri bir konuma taşımak. Basın Konseyi tüm siyasi partilere eşit mesafededir. Kapımız herkese açık. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

MHP Konya İl Başkanı Avukat Tarık Taşçı da, Konya'nın güçlü temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturdukları Konseyin çalışmalarında başarılı olacağına dikkat çekerek, ''Basın Konseyi'nin yeni oluşumu ile birlikte Konya çok güzel hizmetler vereceklerine inanıyoruz. Konseyin fiziki yapısı çalışma ortamı çok güzel. Konya'nın sorunlarını çözüme ulaştırmada bundan sonra ki çalışmalarda Konseyin etkisini göreceğiz ''dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kalaycı Ömer Kara Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title