Haberler

Kız Arkadaşını Darp Görüntülerini Paylaşan Gence, 28 Yıl Hapis İstemi

Güncelleme:

Sosyal medyaya kız arkadaşını darp ederken çekilen görüntülerini koyan Hasan Kütük hakkında 28 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kız arkadaşını darp ve tehdit ederken çekilen görüntüleri sosyal medyaya yüklemesiyle gündeme gelen Hasan Kütük (19) hakkında 5 yıl 1 ay 15 günden 28 yıla yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Cumhuriyet Savcısı Selçuk Kocaman'ın hazırladığı iddianamede, üç erkeğin iki kızı dövdüklerine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma kapsamında görüntülerdeki mağdur kız kardeşler, sanık Kütük ve beraberindeki suça sürüklenen çocukların polisçe belirlendiği ifade edilen iddianamede, suça sürüklenen çocuklardan birinin telefonunda kayıtlı görüntülerin CD'ye aktarıldığı ve polis tarafından incelendiği belirtildi.

Müşteki kız kardeşlerden küçük olan, beyanında, Facebook'tan bir erkekle konuştuğunu öğrenen Kütük'ün kendisini telefonla arayarak, tehdit ettiğini anlattı.

GİTMELERİNE İZİN VERMEMİŞLER

Kütük'ün, görüntülerin çekildiği gün kendisini çağırdığını, kız kardeşiyle birlikte gittiklerini, Kütük ve suça sürüklenen çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden müşteki kız, Kütük'ün bu sırada kendisine tokat attığını, suça sürüklenen çocuklardan birinin ablasını tekme tokat dövdüğünü, "Bırakın, gidelim" demelerine rağmen kendilerini bırakmadıklarını kaydetti.

Müşteki kız, suça sürüklenen çocuklardan birinin de Kütük'ün istemesi üzerine cep telefonuyla olanları kaydettiğini belirtti.

Kızın ablası da benzer şekilde ifade verdi ve görüntülerin internete konulduğunu öğrendikten sonra şikayetçi olduklarını bildirdi.

"BEN DURAMAM, SENİ ALDATIRIM" DEDİĞİ İÇİN DARP ETMİŞ

Sanık Hasan Kütük, savcıya beyanında, kardeşlerden küçük olanın "kendisiyle konuşmasına rağmen Facebook'ta başka bir şahısla görüştüğünü tespit etmesi üzerine, bu konuyu konuşmak için onu çağırdığını, müştekilerin parka kendi rızalarıyla geldiğini, kızın 'ben duramam, seni aldatırım' demesi üzerine sinirlendiği için darp ettiğini" söyledi.

Kütük, "kızları zorla alıkoyduğu" suçlamasını reddetti.

İddianamede Kütük'ün, "birden fazla kişiyle birlikte cebir kullanarak çocuğu hürriyetinden yoksun kılma" ve "tehdit" suçlarından cezalandırılması, TCK'nın "zincirleme suç" başlıklı 43. maddesi uyarınca cezanın 4'te birden 4'te üçe kadar artırılması istendi.

Olay sırasında Kütük'ün yanında bulunan ve biri görüntüleri çeken üç çocuğun haklarındaki soruşturmanın ayrıldığı da iddianamede belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Kütük Facebook Güncel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da yakalandı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

500

Yorumlar (13)

21 bela diyarbakır:

yazık olmuş adama kız haketmişti bi kere aldatmayacaktı yaw aldatmayacaktı bu kadar basit bende kız olarak nu kızı şiddetle kınıyorum hiç kimse aldatılmayı hak etmez erkeklerde kadınlarda hak etmez o kadar!!!

3
12
yanıtYanıtla
Yedi bela Hüsnü Mobil-ANDROID:

Ben olsam müebbet verim

9
4
yanıtYanıtla
murat:

bu ülkede adam öldüren o kadar ceza almıyor.

7
4
yanıtYanıtla
1111:

türkiyede adalet yok. 1 yıl sonra salarlar. daha sabah tv de gördüm 6 kişiyi öldürmüş tv ye çıkıyor

10
0
yanıtYanıtla
Gezgin Mobil-ANDROID:

Karısını öldüren adamlar cezasız kalıyor bu döven genç ceza alıyor kızlara güzel bir ders aslında

7
1
yanıtYanıtla
ekim:

mal kız senin bu gerzekle ne işin var aklını kullansaydın

6
1
yanıtYanıtla
Yazar Çizer:

Bunlar sadece medyaya yansıyanlar. Anne- Babalar abartmadan söylüyorum ilkokul çağındaki çocuklarınıza bile benim kızım yapmaz demeyin , arkadaş çevresini vb. gizliden takip edin sigara , alkol aklınıza gelebilecek herşey ilkokula kadar inmiş. .

6
0
yanıtYanıtla
leylaMobil-ANDROID:

bu vidyoyu izlerken cok uzuldum boyle piskopatlar oldukca dunyada hanimlarin cok zor durumda kalirlar kiza uzuldum erkekte cezayi haketmis boyle yapan insanlar zaten ne kendi kiz kardesini dusunur ne aylesini benim icin bir kiza sidet uygluyorsan zaten erkek burdan beli zayif erkek bunu yapar cumku gucleri baskasina yetmez umarim hic cikmasin kizda iyi kurtlmus neler duyuyoruz vé goruyorz oldure bilirdide cok yazik ama muhmet alirsin umarim artis bozutusu cevrem genis hadi cevren cikarsin seni devletmisin yoksa cokmu film izledin gerizekali erkek diyilsin neyse iyi olmus haketmissin yat icerde aklin basina gelsin

5
1
yanıtYanıtla
Tayyar karahanMobil-ANDROID:

Bence önce asılıp sonra kursuna dizilmeliler...

3
2
yanıtYanıtla
Asi:

Kendi kendini yakana ben keriz derim arkadaş :)

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title