Haberler

Kılıçdaroğlu yine SPK'ya seslendi: Küçük yatırımcıyı korumadın, çok öfkeliyim, görüşeceğiz

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Ocak'ta Sermaye Piyasası Kurulu'na çağrıda bulunarak küçük yatırımcıyı koruma önerisinde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, yeni bir tweet atarak "Defalarca uyardım, gerekeni yapmadın, görüşeceğiz" dedi.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinde bugün günlük kayıp yüzde 5'i aşarken saat 17.15 itibarıyla devre kesiciler çalıştı. Yeniden başlatılmasının ardından BIST 100 endeksi, yüzde 5,29 değer kaybederek günü 4.713,39 puandan tamamladı.

"VALLAHİ DE GÖRÜŞECEĞİZ"

Yaşanan bu gelişmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, bir kez daha Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) küçük yatırımcıları koruma çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu, 5 Ocak'ta konuyla ilgili yaptığı açıklamasını alıntılayarak "Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun tweet'i;

Kılıçdaroğlu SPK'ya yeniden seslendi: Çok öfkeliyim, görüşeceğiz

Kaynak: ANKA / Güncel

Sermaye Piyasası Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

SULTAN ASLAN:

BAY BAY KEMAL :))

2
1
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Çok komiksin hahahaha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title