Haberler

Kerastase Couture Styling'i Sunar

Güncelleme:

50. yıl dönümü arifesinde şekillendirici ürünlerinin lansmanıyla, tasarım dünyasında yeni bir çağ başlatıyor.

Kérastase bu yeni güzellik anlayışıyla, marka kuruluşunun

Bu ikinci bir Kérastase devrimi…

Kérastase, 1964'ten beri mükemmel saç sanatını yaratıyor. Güzel saçların uzmanı Kérastase kuruluşunun ilk gününden itibaren, kadınların güzellik ihtiyaçlarını ön görerek, saçı kökten uca güzelleştirebileceğini kanıtladı. Bugün, özgür ancak en iyi kalite konusunda tutkulu kadınların, kendi özgün tarzından ilham alan Kérastase, saç modasını "Couture Styling" ile yeniliyor.

Saç şekillendirmede lüks ve hazzı bir araya getiren ikonik ürünler

Uygulama sırasında sonsuz keyif ve yüksek performans

Gene Tierney'in baştan çıkaran "femme fatale" dalgaları, Marilyn Monroe'nun şekillendirilmiş muhteşem sarı saçları, Audrey Hepburn'un 60'lar topuzu, 80'lerin vahşi tiftik kesimleri, Anne Hathaway'in ipek zarifliğindeki düz saçları her zaman stil sahibi ve ilham verici olmuştur.

İhtiyaç duyulan, kadınların arzularını karşılayacak yeni güzellik başyapıtı Kérastase Couture Styling ile tanışın. Uzun süreli tutuş gücüyle özgürce hareket eden saçların birlikteliği, saç tasarım gurusu, Luigi Murenu'nun önderliğinde bütünleşiyor, ortaya bambaşka bir hikaye çıkıyor

.

Kérastase'ın Yeni Stil İkonu Kate Moss 2 K Bir Arada…

İşte Kérastase Dokunuşuyla Kate ve K Manifestosu...

Luigi Murenu'nun becerikli ellerinde, Kérastase'ın yeni şekillendirici ürünleri ile saçlar özgürce akar ve hacim kazanır. Saçlar, her zamankinden daha özgür ve etkileyici. Tıpkı top modelin kendisi gibi göz alıcı...

Kérastase, saça yeni boyutlar kazandırmak için tasarlanmış ve saç şekillendirmeyi yeniden keşfeden ikonik ürünlerden oluşan yeni bir seri sunuyor. Herkesin kendini tanımlayabileceği mükemmel bir imza.

Kérastase, 2013'te mutlak mükemmeliyete ulaşmak için cesur bir adım attı. Yıllar boyunca zamana ve ihtiyaçlara ideal bir şekilde yanıt vermiş olan marka, şimdi 50 yıllık deneyimiyle şekillendirme kavramını bir adım ileri taşıyor… Kérastase bugün, ihtiyaçlara duyarlı, duyulara hitap eden ve deneyime dayanan, yeni manifestosunu yaratıyor.

Kadınların ihtiyaç ve isteklerini geniş bir yelpazede karşılayan, 6 eşsiz saç şekillendirici ürün. Sadece Kerastase danışman kuaförlerinde.

"Designer" Serisi Spray à Porter

Deniz tuzu mineralleri ile zenginleştirilmiş plaj dalgaları etkisi yaratan sprey

Bu ürün, "deniz dalgası" stilini diğer "tuz" içeren formüllerdeki yapışkanlık hissi olmadan yaratır. Dalgalı saçlar, sofistike şehir hayatına ayak uydurarak, yumuşak, ahenkli kıvrımlar ve esneklik kazanır.

Şekillendirme sonuçları: Doku kazandıran deniz dalgası görünümü

Tutuş Gücü: Esnek

Luigi Dokunuşu: Yeni yıkanmış, havluyla nemi alınmış tüm saça sıkın ve yumuşak dalgalar yaratmak için ellerinizle saça şekil verin. Kuru saçlara 15 cm uzaklıktan saça hafifçe sıkın. Parmak uçlarıyla şekil verin.

Tüketici fiyatı: 70TL

Forme Fatale

Kaliteli yapısıyla keyif veren yenilikçi bir fön jeli

Forme Fatale mükemmel tutuş sağlar. Bu ekstra ince dokulu ve mikro altın partikülleri içeren yenilikçi fön jeli, ince telli saçları kusursuzca, uzun süreli tutuş sağlayarak şekillendirir.

Şekillendirme sonuçları: Hacim yapılandırma ve parlaklık kazandırır. İnce telli saçlar için idealdir.

Tutuş Gücü: Yüksek

Luigi Dokunuşu: Yeni yıkanmış, havluyla nemi alınmış saçlara, jeli nazikçe saça yedirin. Saçı fönlerken saç diplerini fırçayla kaldırın.

Tüketici fiyatı: 70TL

Mousse Bouffante Hacim veren lüks köpük

Hafif yapısıyla yoğun etki sağlayan Mousse Bouffante ile anında dönüşüm ve çekicilik. İnce telli saçı kalınlaştırıp saç dokusunu bir zarf gibi sarmalarken saçın özgürce hareket etmesini sağlayan üstün teknolojisi sayesinde saç telini yapılandırarak, hareket ve doğal bir dokunuş kazandırır.

Şekillendirme sonuçları: Hacim ve yapılandırma

Tutuş Gücü: Yüksek

Luigi Dokunuşu: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Havlu ile nemi alınmış saç boylarına bolca uygulayın. Fönleyin ya da vigo ile şekillendirin.

Tüketici fiyatı: 60TL

Lift Vertige

Hafif dokusuyla saç diplerinde hacim yaratan jel

Lift Vertige ile yükselen arzuların karşısında hiçbir şey duramaz! Bu yüksek performanslı ürün saç diplerine anında hacim, dolgunluk ve esneklik kazandırır. Yüksek teknoloji formülü sayesinde hareketsiz ve katı etki yaratmadan saç diplerinde "yükselme" sağlar.

Şekillendirme sonuçları: Daha "yüksek" saçlar için muhteşem yumuşaklık ve parlaklık

Tutuş Gücü: Orta

Luigi Dokunuşu: Nemi alınmış saç diplerine, parmaklarınızla saçları yukarı çekerek, az miktarda uygulayın. Kuruturken bir fırça ya da tarakla diplerden yukarı kaldırmaya devam edin.

Tüketici fiyatı: 70TL

"Perfector" Serisi

Laque Couture

Füzyon etkisiyle sabitleyen sprey

Kadınların bayıldığı sprey formuna yenilikçi bir formülle muhteşem bir dokunuş kazandıran Laque Couture, eşi benzeri görülmemiş yapısıyla, saç tellerine göz alıcı bir ışık katar. Mikro difüzyon sağlayan özel sprey başlığı saçın, canlı, enerjik ve parlak olması için ürünün etkili ve ince bir tabaka halinde yayılmasını sağlar.

Şekillendirme sonuçları: Uzun süreli tutuş ve parlaklık, 24 saat kabarma ve elektriklenmeyi önleyen etki, ipeksi dokunuş

Tutuş Gücü: Orta

Luigi Dokunuşu: Kuru, şekillendirilmiş saça 20 cm uzaktan sıkın.

Tüketici fiyatı: 60TL

Powder Bluff

Hacim veren pudralı saç spreyi – kuru şampuan

Saçları temizleyen, tazeleyen ve saç tellerini kalınlaştırıp, hacim kazandıran şekillendirici pudralı sprey. İnce ve görünmez etki. Kalıntı ve tozlu etki bırakmayan tüm duyulara hitap eden olağanüstü hafif dokunuş.

Şekillendirme sonuçları: Hacim - hafiflik – tazelenme, kalıntı bırakmayan mat sonuç

Luigi Dokunuşu: İyice sallayın! Kuru saç diplerine 15 cm uzaklıktan sıkın. Ürünün emilimi için saç derisine hafifçe masaj yapın. Biraz bekledikten sonra fazla ürünü gidermek için saçı fırçalayın.

Tüketici fiyatı: 70TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Audrey Hepburn Marilyn Monroe Gene Tierney Kerastase Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title