Haberler

Kayseri'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı

Güncelleme:

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre biri çocuk 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Otobüstekilerin deprem bölgesi Malatya'dan görevden dönen Bağcılar Belediyesi personeli ile çalışanlardan birinin eşi ve iki çocuğu olduğu öğrenilirken, Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

B.K. idaresindeki İstanbul Bağcılar Belediyesine ait resmi 34 FIR 436 plakalı yolcu otobüsü, Gürün- Pınarbaşı yolunun 48. kilometresinde kontrolden çıkarak devrildi.

YARALILAR ÇEVRE HASTANELERE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada Atakan Sırbudak (48), Hayri Ay (48) ve Hilmi Eymen Dinleyici (10) öldü, 19 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kayseri, Pınarbaşı ve Sarız'daki hastanelere kaldırıldı.

Kayseri'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı

BAĞCILAR BELEDİYESİ PERSONELİ OTOBÜSTEYDİ

Otobüstekilerin deprem bölgesi Malatya'dan görevden dönen Bağcılar Belediyesi personeli ile çalışanlardan birinin eşi ve iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Kayseri'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı

2 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan kaza ile ilgili Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı ve 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Bağcılar Belediyesi Pınarbaşı Bağcılar Malatya Kayseri Deprem Çocuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title