Haberler

Karabük'te bir üniversite öğrencisi KYK yurdunun 3. katından atlayarak intihar etti

Güncelleme:

Son dönemde yabancı öğrencilerin sayıca Türklerden fazla olduğu ve çeşitli hastalıkların kol gezdiği iddialarıyla gündeme gelen Karabük'ten kahreden bir haber geldi. KYK'ya bağlı öğrenci yurdunda kalan 24 yaşındaki B.Y., oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada binanın 3. katından atlayarak yaşamına son verdi. Gencin intihar öncesi sosyal medya hesabındaki biyografisine, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" ifadelerini yazdığı görüldü.

Karabük'teki bazı öğrencilerin Afrikalı öğrencilerle birlikte olduktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddiaları Türkiye'de infial yaratmıştı. Karabük, son olarak bir üniversite öğrencisinin intiharı ile gündeme geldi.

ODA ARKADAŞLARI SAHUR YAPMAK İÇİN YEMEKHANEYE GİTTİLER

Safranbolu ilçesinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve Edebiyat Fakültesi'nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisi olan B.Y., oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada 3. kattan atladı.

Karabük'te bir üniversitesi öğrenci KYK yurdunun 3. katından atlayarak intihar etti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri 24 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Karabük'te bir üniversitesi öğrenci KYK yurdunun 3. katından atlayarak intihar etti

SOSYAL MEDYA HESABI DURUMUN HABERCİSİYMİŞ

Öte yandan üniversite öğrencisinin, intihar öncesinde sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını sildiği belirtildi. Ayrıca Yıldırım'ın, sosyal medya hesabındaki biyografisine, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" ifadelerini yazdığı da görüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Karabük Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Tuncay Sahin:

Malesef gencler gelecek bulamıyor turkiyede

478
338
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Dışardan gelen afrikalıyı afganı yabancı kontenjanından tam bnurslu okutursan onlarıda kendi ülkene yerleştirirsen olacağı bu birileri Türklerden intikam alıyor galıba ülkeue milyonlarca yabancıyı doldurup avrupanın huzuru bizden sorulur boşuna demediler

yanıt475
yanıt137
Karakutu:

Ne sacma bir yorum yaaa. Ben barceloda yasiyorum burda da o sorun var,cok beyin gocu oldu ve burayada heryerden goc eden gencler var.

yanıt169
yanıt186
Karakutu:

Tutankamon hayatimda irkci tanidim ama senin gibisini taniyamam asla!! Ici nefretle kinle curumek bu olsa gerek!

yanıt83
yanıt141
Tutankamon Hoca:

Kara kutu oraya yol gecen hanı gibi mi gittin sana yabancı kontenjanından tam burslu okuma hakkı maaş cocuklarına bez tüp bebek tedavisi vs beleşmi elini kolunu sallaya sallaya ghastanelerden randevusuz parasız sıra beklemeden muhayene olup ilac alabiliyormusun

yanıt96
yanıt36
Ali Hamza:

Her köye üniversite açarsan, geleni gideni üniversiteli yapmaya çalışırsan; meslek eğitime önem verip bu gençleri meslek edindirerek hayata bağlamazsan üç yıl sonunda boşluğa düşer kendini de boşluğa bırakır.

295
45
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

aynen

yanıt69
yanıt11
Sahi :

üni açildi diye herkesde üniversite okuyacak kapasite mi oluyor. kapasitesi olmayan zaten meslege yöneliyor.

yanıt23
yanıt54
Gariban Ademoğlu:

Zavallı, onu bile doğru yazamamış

56
204
yanıtYanıtla
Deniz:

Gencecik bir insan en mutlu, en verimli en umutlu olacağı yaşlarında canına kıymış, bu dünyadan böyle kırgın ve küskün gitmiş, sen yazım yanlışına takıldın öyle mi? Vay be!

yanıt18
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title