Haberler

İzmir ve Antalya'da alevlerle mücadele sürüyor

Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesi ile Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınları hala kontrol altına alınamadı. Alevlere müdahale karadan ve havadan müdahale sürerken, Kınık'ta 3 mahalle tedbir amaçlı tahliye edildi. Kemer'de yangın söndürme çalışmaları gece görüşlü helikopterlerle sürüyor.

İzmir'in Kınık ilçesi ile Antalya'nın Kemer ilçelerinde çıkan orman yangınları hala kontrol altına alınamadı. Ekiplerin hem havadan hem de karadan müdahalesi devam ediyor.

İzmir ve Antalya'da alevlerle mücadele sürüyor

İZMİR VE ANTALYA'DA ORMAN YANGINLARI

Kavurucu sıcaklıkların yaşandığı son haftalarda orman yangınları peş peşe çıkmaya başladı. Orman yangınlarının son adresi İzmir'in Kınık ilçesi ile Antalya'nın Kemer ilçesi oldu.

İzmir ve Antalya'da orman yangını! Alevlerle mücadele devam ediyor

KINIK'TA 3 MAHALLE BOŞALTILDI

İzmir Kınık İbrahimağa Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda yangın, dün saat 14.13 sıralarında başladı. 14.28'de ilk müdahalesi gerçekleştirilen yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 22 helikopter, 8 uçak olmak üzere 30 hava aracıyla havadan, 50 arazöz 20 su ikmal, 7 dozerle karadan müdahalede bulundu. Tedbiren bölgedeki Balaban, Çiftlik ve Karatekeli mahallelerinin tahliye edildiği bildirilirken, yangının çıkış nedeni olarak saman basmada kullanılan bir balya makinesinin alev alması ve alevlerin ağaçlara sıçraması üzerine yangının meydana geldiği öne sürüldü.

İzmir ve Antalya'da orman yangını! Alevlerle mücadele devam ediyor

ÖDEMİŞ'TE KARA YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Ödemiş ilçesindeki yangın ise Küçükkavulcuk Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda dün saat 14.00 sıralarında başladı. 14.10'da ilk müdahalesi gerçekleştirilen yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, havadan 3 helikopter, karadan 15 arazöz 4 su ikmal ve 2 dozer ile müdahalede bulundu. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, rüzgarın da etkisiyle devam eden yangın nedeniyle Bozdağ karayolunu Birgi Mahallesi girişinde trafiği geçici olarak kapattığı öğrenildi. Havanın kararmasıyla birlikte ekiplerin alevlere mücadelesinin karadan devam etti. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, rüzgarın da etkisiyle devam eden yangın nedeniyle Bozdağ karayolunu Birgi Mahallesi girişinde trafiği geçici olarak kapattığı öğrenildi. Yangın kontrol altına alındı.

İzmir ve Antalya'da orman yangını! Alevlerle mücadele devam ediyor

KEMER'DE ZAMANLA YARIŞ DEVAM EDİYOR

Antalya'nın Kemer ilçesinde Göynük Değirmendere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın 4. gününe girdi. Yangının kontrol altına alınması için ekipler müdahaleye devam ediyor. Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede, gün boyunca yangına müdahale eden 10 uçak, 27 helikopter, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verdi. Uçak ve helikopterlerin yerine 3 gece görüşlü yangın söndürme helikopterleriyle havadan müdahaleye devam ediliyor. Helikopterler, alçalıp denizden aldıkları suyu, yanan alanlara taşıyarak, söndürme çalışmalarına destek veriyor. Öte yandan karadan da 73 arazöz, 7 iş makinesi, 654 personel ve itfaiye araçlarıyla müdahale edildiği kaydedildi.

İzmir ve Antalya'da alevlerle mücadele sürüyor

İzmir ve Antalya'da alevlerle mücadele sürüyor

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Antalya Kemer İzmir Kemer Kınık 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title