Haberler

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem büyük paniğe neden oldu

Güncelleme:

İzmir'de meydana gelen ve İstanbul çevresinde de hissedilen 6,6 şiddetindeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin merkez üssü olan İzmir'in Bayraklı ilçesinde vatandaşlar kendilerini sokaklara attı.

Merkez üssü İzmir olan ve İstanbul ve Marmara çevresinde de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD depremin şiddetini 6,6 olarak açıkladı.

BÜYÜK PANİĞE NEDEN OLDU

Depremin merkez üssü olan İzmir'in Bayraklı ilçesinde sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Şiddetli sarsıntı nedeniyle vatandaşlar kendilerini dışarı atarken, sokaklar doldu taştı.

İZMİR VE İSTANBUL VALİLERİNDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bize ulaşan can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız" dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, "AFAD depremin merkez üssünün Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olduğunu duyurdu. 16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. Depremin uzun sürdüğü belirtiliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bayraklı İstanbul İzmir Haberler

500

Yorumlar (4)

98DEPREMİNİYAŞAYANADANALI:

Geçmiş olsun tabiki üzüntümü ifade edeyim dua ediyoruz o yıkılan binalardan insanlarımız sağlıklı olarak kurtarılsın mucizelere tanıklık edelim. Sbep ne olursa olsun ağır hasarlı yapılara girmeyiniz artçılara dikkat edelim çeşitli söylentiler üretenler olur itibar etmeyiniz. Depremi yaşayan tüm bölgelerimize illerimize geçmiş olsun dilekerimi sunuyorum güzel haberler mucizeler gerçekleşsin inşallah üzgünüm.

6
0
yanıtYanıtla
vanlı:

geçmiş olsun izmir

5
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hadi gidin şimdi çok gürültü yapıyor ezan sesi diye bastığınız camileri doldurun felaket Müslümanları sizi

1
2
yanıtYanıtla
Can Yavuz:

Yazık sana, içinde bu fesatlıkla kendine Müslüman mı diyorsun ?

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title