Haberler

İzmir'de "23 Nisan Çocuk Korteji" Yapıldı. Tunç Soyer: "Ata'mızın Mirasına Layık Olmaya Çalışıyoruz"

Güncelleme:

İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyükşehir Belediyesi'nin "23 Nisan Çocuk Korteji" ile kutlandı. Ellerinde bayraklarla bando eşliğinde marşlar söyleyerek çocuklarla birlikte yürüyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tam bir bayram kutluyoruz. Ata'mızın bize bıraktığı mirasa layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyükşehir Belediyesi'nin "23 Nisan Çocuk Korteji" ile kutlandı. Ellerinde bayraklarla bando eşliğinde marşlar söyleyerek çocuklarla birlikte yürüyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tam bir bayram kutluyoruz. Ata'mızın bize bıraktığı mirasa layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çeşitli dans gösterileri yapıldı. Programa İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür, törende yaptığı konuşmada, TBMM'nin açılışının 102. yılına ulaşmasının coşkusunu ve gururunu yaşadıklarını vurguladı.

HALK OYUNLARI VE GÖSTERİLER YAPILDI

Kutlamalar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "23 Nisan Çocuk Korteji" ile devam etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Köy Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer ile çocuklar ve velileri Gündoğdu Meydanı'ndan Kültürpark Lozan girişine kadar bando eşliğinde yürüyüp çevredekileri selamladı. Kortej, Kültürpark'ta halk oyunları ile çeşitli gösterilerle son buldu.

SOYER: "TAM BİR BAYRAM KUTLUYORUZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kortej sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bayram, festival, karnaval kıvamında çok keyifli bir kutlama. Çocuklarımızla beraber marşlar söyleyerek geldik. Çok sıcak olmasına rağmen herkesin coşkusu ve heyecanı yerinde. Çok mutluyuz, gurur duyuyoruz. Ata'mızın bize bıraktığı mirasa layık olmaya çalışıyoruz. Tam bir bayram kutluyoruz. Biz aydınlık, güzel mutlu huzurlu bir ülke emanet etmeye gayret edeceğiz. Atalarımızın bize yaptığı gibi. Onlardan da sonraki kuşaklara güzel bir memleket bırakmalarını bekleyeceğiz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ...

1. VİDEO: 23 Nisan Çocuk Korteji'nden görüntüler ve Tunç Soyer'in konuşması

2. VİDEO: Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki 23 Nisan töreninden görüntüler

Kaynak: ANKA / Güncel

Tunç Soyer 23 Nisan Çocuk İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title