Haberler

Bu hafta 20 dereceyi görecek sıcaklığa aldanmayın! Meteoroloji tarih verdi, İstanbul dahil birçok şehir beyaz örtüyle kaplanacak

Güncelleme:

Ocak ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları kar bekleyen İstanbulluları şaşırtırken, Meteoroloji'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bu hafta ortasında İstanbul'da hava sıcaklıklarının 20 dereceye yaklaşacağını kaydeden uzmanlar, ayın son haftasında ise Türkiye'yi etkisi altına alacak yeni bir soğuk hava dalgasıyla birlikte birçok şehirde senenin ilk kar yağışının görüleceğini ifade ediyor.

Kış soğukları yurdu tam olarak etkilemedi ve Türkiye'de birçok şehir bu yıl için kar yağışını henüz göremedi. Meteoroloji'nin tahminlerine göre hava sıcaklıkları bu hafta daha da artış yaşayacak. İstanbul'da 18 dereceye ulaşması beklenen sıcaklıklar Marmara'nın doğusunda 20 dereceyi aşacak.

BİRÇOK ŞEHİRDE SENENİN İLK KAR YAĞIŞI GÖRÜLECEK

Küresel tahmin sistemlerinin verilerine göre, Türkiye ayın son haftasında yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek. Hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek, birçok şehirde senenin ilk kar yağışı görülecek.

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! Bu hafta 20 dereceye kadar çıkacak ama sonrası bir hayli soğuk

YAĞIŞLAR BÖLGE BÖLGE ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Bugün Marmara'nın kuzeyi, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Balıkesir, Muğla, Denizli, Gaziantep, Adıyaman, Kilis çevreleri, Antalya'nın batı kesimleri, Karaman, Niğde, Malatya çevreleri ve Kayseri'nin güney kesimleri ve Şanlıurfa'nın batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YAĞMUR VE KAR ETKİLİ OLACAK

Yağışların yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun güneydoğusunun yüksekleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ve Malatya'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

Murat Erzine:

Allahın işine karışıyorsunuz hergün şöyle böyle diye bes bereket kalmadı bırakın yağdıracağına da vereceğide o iyi bilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title