Haberler

"İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA"

Güncelleme:

Istanbul Business School'da, sektörün önde gelen İK profesyonellerinin eğitmen olduğu "İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA" programı başlıyor!

Istanbul Business School'da, sektörün önde gelen İK profesyonellerinin eğitmen olduğu "İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA" programı 26 Mayıs'ta başlıyor!

Bir işletmenin tabanını oluşturan İnsan Kaynakları süreçlerini derinlemesine öğrenmek isteyenler için sektörün en başarılı isimleri İstanbul Business School'da " İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA Programı" için bir araya geldi.

Son derece donanımlı, eğitim verecekleri alanlarda uzman ve profesyonel hayatlarını Türkiye'nin önde gelen başarılı şirketlerinde yönetici olarak sürdüren değerli isimlerden oluşan eğitmen kadrosuyla İstanbul Business School, 26 Mayıs'ta İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA programını açıyor. TBWA İnsan Kaynakları Direktörü Tuğba Tuğman,, Kariyer.net İK Direktörü Altuğ Örnek, Nobel İlaç Organizasyonel Gelişim & İK Direktörü Arzu Saraç,Kesa Grup-Darty İnsan Kaynakları Yöneticisi Selda Bağlan, Novomed Kurucu ortağı ve Genel Müdürü Yeşim Arabacıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörü Gökhan Azakpur , Sabiha Gökçen İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan,ve Markafoni İnsan Kaynakları Direktörü Serra Döşemen'in eğitmen oldukları bu benzersiz İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimini kaçırmayın!

İnsan Kaynakları Mikro MBA Programı, İK Departmanının iş süreçlerindeki önemli ve vazgeçilmez bir disiplin olduğunun benimsendiği, İK profesyonellerinin gelişimini hızlandıran, iş yaşamından örnek vakaların incelendiği bir program. Programın temel amacı yeni nesil, vizyoner İK yöneticileri yetiştirirken, başarıyı hedeflemiş profesyonelleri hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak.

Programın direktörlüğünü yürüten Kesa Grup-Darty İnsan Kaynakları Yöneticisi Selda Bağlan,eğitim programıyla ilgili şunları söylüyor: "Değişen dünyanın içinde İnsan Kaynakları da doğru bir devinimle şirket yönetiminin içinde entegre bir rolle yerini aldı. İnsan Kaynaklarının temel rolleri olan işe alım, bordrolama, eğitim gibi fonksiyonlarına ilaveten liderlik, koçluk, rol model olma, yeni yönetim anlayışını kurum kültüründe yerleştirme, etkili iletişim ve şirket imajı gibi birçok rolü İnsan Kaynakları profesyonelleri üstlenmeye başladı.

Bu programla, İnsan Kaynakları'nın en temel rolü olan bordrolama ve iş hukukunun yanında ilave rollerini de birçok büyük şirketin İnsan Kaynakları yöneticiliğini yapmış eğitimcilerden dinleyip, deneyimleriyle süsledikleri eğitimlerden öğreneceksiniz.

Programa katılanlar neler kazanacak?

Bu program, İnsan kaynakları alanında kariyer yapmak, bu alanda lider yaratmanın yollarını ve rollerini öğrenmek ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenlerin kariyer gelişimini desteklemek amacıyla oluşturulmuştur.. Stratejik organizasyondan Y Jenerasyonun yönetimine kadar olan tüm süreçler yıllardır bu işin içerisinde olan profesyoneller tarafından öğretilecektir. İK stratejisinden işe alımına, personel işlerinden performans yönetim sistemine kadarki süreçler workshop çalışmaları ile pekiştirilecektir. Bu program katılımcıları hem geleceğin başarılı İK yöneticisi olma yönünde yetiştirecek hem de çalışmış oldukları ya da çalışacakları kurumda değer yaratmalarını sağlayacaktır. Eğitmenler ve katılımcılar arasında iyi bir network sağlayacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi Sabiha Gökçen Nobel İlaç Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title