Haberler

İletişim Başkanlığı: Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayladığı şirkete yaptırıldığı iddiası doğru değil

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Yavuzyılmaz'ın Antalya'da 1 kişinin ölümüne neden olan kazanın yaşandığı teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırıldığı iddiası gündem yarattı. Söz konusu haberleri yalanlayan İletişim Başkanlığı, "Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Yavuzyılmaz, Antalya Konyaaltı'nda teleferik hattını taşıyan direklerden birinin devrilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediyesi teleferiğin bakımlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırdı" ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yavuzyılmaz'ın açıklaması kısa sürede gündem olurken, bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaya yanıt ise İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden geldi.

"İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Antalya'da meydana gelen teleferik kazası ile ilgili, 'Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırıldığı' iddiası doğru değildir.

"SERTİFİKALANDIRMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Bahse konu şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teleferiğin bakımını yapmak üzere onaylanması veya sertifikalandırılması söz konusu değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı.

İletişim Başkanlığı: Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayladığı şirkete yaptırıldığı iddiası doğru değil

İletişim Başkanlığı: Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayladığı şirkete yaptırıldığı iddiası doğru değil

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

Selim Keskin:

CHP yalan dolanla malı götürüyor.

485
564
yanıtYanıtla
Adem:

Başkan bakımını yaptırmış.firma orda.. nesi yalan.çıkıp kendi mi sıkacak vidayı.cehape.cehape.ne acınız varmış be bu cehape ile bi barışamadınız.

yanıt425
yanıt287
Ahmet Ozdemir:

Başkan vidayı kendi sıkmayacak adam gibi sıkan birine verecek artı denetleyecek

yanıt307
yanıt42
Kurt bey:

Haberi nerenle okuyorsunu adam iftira atıyor habire. Ama oyverenler menunsa sorun yok.

yanıt65
yanıt7
Tırpan:

Adem, bakımı yaptırmış da yandaş firma mı? firmaya ödenen faturadan başkan ve avanesi ne kadar pay aldı? bunlar araştırılmalı.

yanıt40
yanıt7
Hek Tor:

Deniz Yavuzyılmaz boş konuşmaz, belgelere dayanmayan birşeyi söylemeyecek kadar akıllıdır.... Dezenfektasyon(!) merkezi dezenfektasyon(!) yapıyor olamaz mı? La bizim GERÇEK ''haksız mıyım'' rümuzlu dingil benim ünlemlerimi yine hayatta kendisini en çok seven kişinin KÜPELERİ sanacak iyi mi.

yanıt4
yanıt3
Halil Yarbaşı:

Dünya Dünya olalı chp,ler kadar yalancı iftiracı fitneci bir topluluk görmedi bu zihniyet ülkeyi felakete götürüyor haberiniz ola

325
273
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Ülke zaten 2002 den beri felaketin içinde haberin yok.

yanıt68
yanıt82
Tırpan:

Kadir Tokay, Ak parti yapmış hizmete sokmuş. turizme kente beleidye ye gelir getiren tatilciler için de bir gezi seçeneği hizmete sahip çıkamayıp boş boş yorum yapma

yanıt43
yanıt16
haksız mıyım:

Bu ülke de marketten akıp içtiğimiz süt bile %100 süt değilken neye, kime, hangi kuruma güvenebiliriz ki.?

273
54
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title