Haberler

Mersin'de 9 kişinin can verdiği kaza anı kamerada

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının görüntülerini yayınladı.

Marmaris seferini yapan yolcu otobüsü Mersin'in Aydıncık ilçesinde önce bariyerlere çarptı sonra takla attı. Korkunç kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı.

9 KİŞİ CAN VERDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün saat 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 kara yolu Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını hatırlattı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı

KAZA ANI KAMERADA

Kazanın güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Yerlikaya, "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım." ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanı Mersin Güvenlik Trafik Kaza Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

hacı avcı:

Bal gibi şoför hatası viraja okadar hızlı girilmez kaza deyil cinayet

304
2
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

İnşaat işçisini şoför yaparsanız olacağı bu !! o koltuğa oturmak için en az 10 sene muavinlik yapmak lazım en az 10 sene!!!

243
21
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

TELEFON SEBEP BU

yanıt14
yanıt4
Çınar Saraç:

Yağmurlu kaygan orası sen o hızla dönersen ölüme davetiye çıkartırsın , Millette para olsa uçağa biner parasızlıktan otobüsle gidiyor

187
30
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adam o havada o viraja o hızda pervasızca girmiş

139
2
yanıtYanıtla
Ahmet Yılmaz:

OTOBÜSLER DE EMNİYET KEMERİ TAKMAK ZORUNLU OLSUN TAKMAYAN YOLCUNUN KOLTUĞU İKAZ VERSİN VE TAKMAYANA CEZA YAZILSIN

117
20
yanıtYanıtla
Fatih Çam:

Kardeşim sen emniyet kemeri diyorsun orada şoförün hızlı dönüşü var birde otobüs bariyerin üzerine yan yatmış 9 yolcuyu bıçak gibi resmen kesmiş bariyerler emniyet kemeri taksa ne belki şu olabilirdi bariyerlere yatmayan taraf yaralanmayabilirdi emniyet kemeri taksalardı

yanıt55
yanıt3
bülent iyigün:

yazık gerçekten yazık o havada o viraja nasıl o hızla giriyosun bende otobüs şöförüyüm bedavaya şöför çalıştırıyorlar işte o yüzden gitmiyorum..

118
1
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Iste tecrubesizlik ve tedbirsizligin sonucu. Tecrubesiz sofor viraja o hizla girer tedbirsizlikte emniyet kemerleri takili olsa bu kazada olen olmazdi . Sonucta sadece yan yatmis taklalar atarak durmamis

48
2
yanıtYanıtla
remat tamer:

o camlara çözüm bulunmalı..ölenler büyük ihtimalle otobüs yan yatınca camdan dışarı düşüp otobüsün altında kaldı...

43
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title