Haberler

Hüsnü Arkan ve Kalben İlk Kez Aynı Sahnede

"Burada Müzik Var" etkinliklerinin yedinci gününde dinleyiciler bir ilk buluşmaya daha tanıklık etti.

Müzik otoriteleri tarafından Türkiye'nin en özgün besteci ve yorumcularından biri olarak gösterilen Hüsnü Arkan, sahnesinde son dönemin başarılı şarkı yazarı ve yorumcusu Kalben'i ağırladı. İkilinin, birbirlerine olan sevgisini ve aralarında "Yağmurlar" ve "Düşler Sokağı"nın da olduğu 3 Hüsnü Arkan şarkısını seyircilerin de katılımıyla birlikte söyledi. Kalben'in heyecanı ve tutkulu performansı geceyi bambaşka bir atmosfere büründürdü.

Nekropsi 5 yılın ardından ilk kez sahnede…

Farklı konser fikirleri ve sahne performansıyla kalabalık, renkli bir izleyici kitlesine sahip olan Nekropsi, uzun bir aradan sonra ilk konserini Ada Müzik Günleri'nde, Moda Kayıkhane'de verdi. Grubun geçmişten bugüne kendileri ve fanları tarafından hazırlanan pankart ve flamalarla salonu donattığı konsere ilgi büyüktü. Nekropsi, "Mi Kubbesi"nden geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2 teklisine kadar uzanan repertuarından kült parçaları, her zamanki gibi standart üstü bir sahne performansıyla 5 yıl aradan sonra dinleyicisiyle buluşturdu.

Emre Tankal Quartet ile Caz

Gecenin açılış konserinde ise 2015 yılından itibaren orijinal kompozisyonlarını içeren konserleriyle bilinen Emre Tankal Quartet vardı. Grup, Emre Tankal ve Tamer Temel'in bestelerinin yanı sıra yeni dönem caz müzisyenlerinin bestelerini de yorumladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüsnü Arkan Türkiye Kalben Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title