Haberler

HÜDA PAR binasını kana bulayan zanlının ifadesi ortaya çıktı: İyi çocuklardı, içimden bir ses 'Git öldür' dedi

Güncelleme:

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na girip bıçakla İl Sekreteri Sacit Pişgin'i öldüren, İl Başkanı Salih Demir'i de yaralayan 71 yaşındaki şahsın ifadesi ortaya çıktı. Şahıslarla ara ara karşılaşıp selamlaştığını söyleyen zanlı, "Evde otururken içime bir his doğdu. İçimden bir ses, 'Git, bunları öldür' dedi. Bıçakla parti binasına gittim." şeklinde konuştu.

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı'nda namaz kıldıkları sırada İl Sekreteri Sacit Pişgin'i (33) bıçaklayarak öldürüp, İl Başkanı Salih Demir'i (62) de yaralayan A.S.'nin (71) ifadesi ortaya çıktı. A.S., "Sık sık sokakta görürdüm ve selamlaşırdık. İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, 'git, bunları öldür' dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim" dedi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

22 Temmuz saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı binasın giren A.S., HÜDA PAR İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'i namaz kıldıkları sırada bıçakla karınlarından yaralayıp, kaçtı. Demir ve Pişgin, saldırının ardından kanlar içerisinde il binasının iç kısmından kadınların çalışma ofisine sığındı. Bir süre sonra dışarı çıkan Demir ile Pişgin, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Pişgin kurtarılamadı. Tedavisi tamamlanan Demir ise taburcu edildi.

HÜDA PAR binasını kana bulayan zanlının ifadesi ortaya çıktı: İyi çocuklardı, içimden bir ses 'Git öldür' dediSacit Pişgin

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; A.S.'nin, binanın içerisinde bıçakladığı Salih Demir ve Sacit Pişgin'i, dışarı kaçtıktan sonra da bıçakla tehdit ettiği, Demir'i kovaladığı görüldü. Yaralı Pişgin'in ise binadan kaçmak için fırsat beklediği ancak A.S. nedeniyle bir süre dışarı çıkamadığı da görüntülerde yer aldı. Ayrıca binadan 4 kişinin daha çıkıp olaya müdahale etmek istediği ancak A.S.'nin çevreye bıçak savurması nedeniyle yapamadıkları anlaşıldı.

HÜDA PAR binasını kana bulayan zanlının ifadesi ortaya çıktı: İyi çocuklardı, içimden bir ses 'Git öldür' dedi

"İYİ ÇOCUKLARDI"

Polis ekiplerince gözaltına alınan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen A.S. ise sevk edildiği mahkemede tutuklandı. A.S.'nin, olay sonrası götürüldüğü emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. A.S.'nin, ifadesinde, "Kurban ve Ramazan bayramlarında, yardımlarımı ulaştırması için partililerle görüşürdüm. Sık sık sokakta görürdüm ve selamlaşırdık. İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, 'Git, bunları öldür' dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Demir Adana 3.Sayfa Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500

Yorumlar (17)

Alkurt:

DOGU ILLERIMIZI VE INSANLARINI TARIKATLARDAN KURTARMADIGIMIZ SÜRECE BÖYLE OLAYLARI HEP GÖRÜRÜZ..KIMI VAHIY GELDI DER, KIMI UCTUM DER, KIMI SEYTAN BANA DEDI DER..VS. HINDISTANA DÖNERIZ ALLAH KORUSUN..,ONUN ICIN KURANI ANLADIGIMIZ DILDE OKUYACAGIZ, ÖGRENECEGIZ VE ÖGRETECEGIZ BASKA CIKAR YOLU YOK.

67
74
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Doğuya has değil

yanıt52
yanıt5
Halil İbrahim:

Adam bir numaralı kemalist.. Sırf fikirlerinden dolayı bu insanlara saldırdı.. Doğu ve tarikatla ne alakası var Allah için

yanıt23
yanıt13
Murat X:

Sen haberi iyi okumamışsın,öldüren kişinin tarikatla bir bağlantısı yok,Allah'u alem dinle de bir ilgisi yok çünkü bilgili bir müslüman sonu ebedi bir cehennem olan günahı işlemez.Müslüman bir birey insan öldüremez niye çünkü tasavvufla yönetilen tarikat bunun 2.büyük günah olduğunu öğretir.

yanıt16
yanıt5
Hacı Şembeki:

Cahilce bir yorum

yanıt2
yanıt1
Haci Gümüs:

Halk tv kiskirtiyor görmpyormusunuz.laik kemalistler bütün müslümanlari camiler kurankurslari siyasetciler hedef gösteriyor

49
51
yanıtYanıtla
Selda Guven:

Sizin başka işiniz yok. Adam uyduruk ifade veriyor hemen din düşmanı tırnaklarınızı çıkarın zavallısınız

57
23
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hep öyle olur zaten bazılarıda bu millet iyi millet der ama nedense içlerinden bir ses çıkar vergiye gaza benzine mazota una yağa tuza zam yap der her zaman uymamak lazım içinden gelen her sese

41
31
yanıtYanıtla
Haci Gümüs:

Halk tv kiskirtiyor görmüyormusunuz Nerede dini cemaat namazli abdestli siyasetci varsa hedef gösteriyorlar

34
34
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ortada bir katliam var...Bu açıklama ile Suçun nedeni karartilmaya çalışılıyor....Geniş kapsamlı bir çalışma şart....Son bir aylık belki de daha fazla , katilin davranışları ilişkileri, bağlantıları, telefon görüşmeleri, yakınları, görüştüğü kişiler ,banka hesapları varsa internet ,sosyal medya hesaplari ortaya konulmalı...

56
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title