Haberler

Hollanda'da rehine krizi! Saldırgan saatler sonra yakalandı, tüm rehineler serbest kaldı

Güncelleme:

Hollanda'nın Ede şehrinde bir kafede çok sayıda kişi rehin alındı. Polis, bölgedeki 150 evi tahliye etti. Saatler sonra şahıs yakalandı, tüm rehineler serbest kaldı.

Hollanda'nın doğusunda bulunan Ede şehrindeki bir kafede saatler süren rehine krizi yaşandı.

Popüler kafede sabahın erken saatlerinde yaşanan olayın ihbar edilmesi sonrası çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Olay yerine gelen polis, bölgede bulunan 150 evi tahliye etti.

"TERÖR BAĞLANTISI OLDUĞUNA DAİR BİR İŞARET YOK"

Hollanda polisi olayın terör bağlantısı olduğuna dair bir işaret bulunmadığını açıkladı. Bir polis sözcüsü ise içeride bir şüphelinin bulunduğunu söyledi.

Hollanda'da bir kafede çok sayıda kişi rehin alındı! Bölgedeki evler tahliye edildi

İLK OLARAK 3 REHİNE SERBEST KALDI

Bölge halkına olay yerinden uzak durması çağrısı yapan polis, bölgedeki tren seferlerinin de durdurulduğunu açıkladı. Sabah erken saatlerde 3 rehinenin serbest bırakıldığı bildirildi. Ekiplerin saatler süren çalışması sonucunda, saldırgan yakalandı ve tüm rehineler serbest kaldı.

Hollanda'da rehine krizi! Saldırgan saatler sonra yakalandı, tüm rehineler serbest kaldı

Hollanda'da bir kafede çok sayıda kişi rehin alındı! Bölgedeki evler tahliye edildi

Hollanda'da bir kafede çok sayıda kişi rehin alındı! Bölgedeki evler tahliye edildi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Hollanda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (27)

Sansasyonel Salvo:

Gün gelir devran döner Aslan

173
12
yanıtYanıtla
Mr Burner:

Ne ara sivil insanların hayatını kaybetmesine üzülecek kadar gaddar olduk. Rabbim tüm insanlığı terör belasından korusun inşallah..

141
34
yanıtYanıtla
Cemal Zenginyurt:

Ölen yok sen doğru oku önce haberi

yanıt96
yanıt14
F Ö:

Önce doğru oku sonrada doğru yaz. Oruç başa vurdu galiba

yanıt55
yanıt15
Bravo Stones:

Mr.Burner teroristelri besleyenler olmazsa zaten Teror diye birşey kalmayacak herşeyide Allah ' a emanet etmenin anlamı yok Rabbim beyin vermiş düşünelim diye etme bulma dünyası işte

yanıt18
yanıt4
Huseyın Sezgi:

Hep müslümanlar ölüyor ne hikmetse ama kardeşim

yanıt9
yanıt7
Burhan ŞİŞMAN:

Ne okuduğunu anlamışsın ne de yazdığının ne anlama geldiğini bilmiyorsun... üstelik bu yorumu 100 e yakın kişi beğenmiş... hay Allah"ım ya

yanıt4
yanıt2
Ali Teke:

Ölen Türk müslüman olunca kedi kadar değeri yoktu nezdinizde, insan sevgisi full ama bende…. Ölün ulan birazda siz ağlayın Analarımızın ağlamaktan göz pınarları kurudu

76
22
yanıtYanıtla
Mehemmed Asil:

Bu Avrupa'da ana duysusu yok ki,

yanıt36
yanıt19
AbdulMetin:

Bunlar kendi gölgesinden korkarlar, gönderin bizim 3 harflilerden sorunu çözsünler

25
13
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title