Haberler

Halk Cephesi Milletvekilleri, Ukrayna Parlamentosunda Eylem Yaptı

Ukrayna parlamentosunda eylem- Halk Cephesi partisi milletvekilleri, "Yulia Timoşenko'nun Bloku" ve "Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği" partilerini, Rusya'nın lehinde çalışmakla suçladı Ukrayna parlamentosunda çoğunluğu oluşturan Halk Cephesi partisi milletvekilleri, "Yulia Timoşenko'nun Bloku" ve "Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği" partilerini, Rusya'nın lehinde çalışmakla suçlayarak eylem yaptı.

Ukrayna parlamentosunda eylem- Halk Cephesi partisi milletvekilleri, " Yulia Timoşenko'nun Bloku" ve "Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği" partilerini, Rusya'nın lehinde çalışmakla suçladı Ukrayna parlamentosunda çoğunluğu oluşturan Halk Cephesi partisi milletvekilleri, " Yulia Timoşenko'nun Bloku" ve "Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği" partilerini, Rusya'nın lehinde çalışmakla suçlayarak eylem yaptı.Başbakan Arseniy Yatsenyuk'un lideri olduğu Halk Cephesi partisi milletvekilleri, eski Başbakan Yulia Timoşenko'nun partisi "Yulia Timoşenko Bloku" ile Oleg Tyagnibok'un lideri olduğu "Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği" partilerinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için çalıştığını iddia etti. Halk Cephesi milletvekili Anton Geraşenko, yaptığı konuşmada, bu iki partiyi Rusya'nın lehinde çalışmakla suçladı.Halk Cephesi partisi milletvekilleri, Anton Geraşenko öncülüğünde bir süre meclis kürsüsü önünde protesto gösterisinde bulundu. Gösteri sırasında bazı milletvekilleri, meclis salonuna bu partiler aleyhine pankart astı.Tüm Ukraynalıların Özgürlük Birliği partisi, dün parlamento önünde eylem yaparak, bazı hükümet üyelerinin yolsuzluklarının araştırılmasını talep etmişti. -Ukrayna parlamentosunda eylem

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Arseniy Yatsenyuk Yulia Timoşenko Ukrayna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title