Haberler

Beslediği güvercinin kafasını koparıp paylaştı, hakkındaki karar hayvanseverleri memnun etmedi

Güncelleme:

Ankara'da beslediği güvercinin kafasını koparıp sosyal medya üzerinden paylaşan şahsın çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılması hayvanseverleri memnun etmedi.

Keçiören ilçesinde Emre D., önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda; kuşa ve paraya ihtiyacı olmadığını söyleyerek, beslediği güvercinlerden birini kafesten alıp, başını kopardıktan sonra yere fırlattı. Güvercinin çırpınarak öldüğü görüntü, sosyal medyada tepki topladı. Görüntüler üzerine Emre D., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emre D., ifadesi alındıktan sonra idari para cezası uygulanarak serbest bırakıldı.

DİĞER GÜVERCİNLERE EL KOYULACAK

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Haydar Özkan, bu tür caniliklerin engellenmesi için önce ailelerin bilinçlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Aileleri şiddetten arındırmamız lazım. Şiddetten arınan çocukların yetişmesi lazım. Yaşanan olay caniliktir. Düşünebiliyor musunuz; bir güvercini alıyorsun boynunu koparıyorsun, kaldırıp atıyorsun ve hayvan orada çırpınarak can çekişiyor, sen onu izliyorsun. Bu nasıl bir caniliktir?" dedi.Başkan Özkan ayrıca görüntülerde yer alan diğer güvercinlere Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nce el koyulacağını söyledi.

Beslediği güvercinin kafasını koparıp paylaştı, hakkındaki karar hayvanseverleri memnun etmedi

Beslediği güvercinin kafasını koparıp paylaştı, hakkındaki karar hayvanseverleri memnun etmedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (5)

MAMOS BUSINESS SERVICE:

BEN CEZA SİSTEMİMİZİ ANLAMIŞ DEĞİLİM..HAKİM VE SAVCILAR CEZA VERİLMEYECEKSE NEDEN MAAŞ ALIYORLAR

69
4
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

neden böyle tipler için amatem benzeri, katılımı zorunlu olan rehabilitasyon merkezleri kurup ıslah etme yoluna gitmiyoruz, para cezası nedir ya şu adam için,

62
4
yanıtYanıtla
VaioNokia:

sosyal hayata uygun olmayanlar iş gücüne destek olacakları geniş alanlar oluşturulabilir, bu süreçte rehabilite edilebilirler, edilemiyorlarsa dışarı salınmazlar. cezanın amacı, caydırıcılığıyla suçu önlemektir, bu tür cezalar suçlulara vız geldiğinden suça teşvik ediyor. ve idam şart.

yanıt4
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Hayvanlar bu dünyada konuşamıyorlar ama mahşerde haksız yere öldürülen hayvanların tamamı öldürenlerden hesap soracak. Allah'ın terazisi çok hassastır asla şaşmaz.

14
0
yanıtYanıtla
TT:

Hayvanlara kötü davranan insanların suç işleme ihtimalleri çok yüksektir... Bunun gibi bir varlığı önce hayvanlara sonra insanlara zarar vermeden durdurmak lazımdır...

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title