Haberler

Göç İdaresi Başkanlığı'na Atilla Toros atandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama ve görevden alma yapıldı. Karara göre, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros getirildi.

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros, Başkan Yardımcılıklarına Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile Mülkiye Başmüfettişi Hüseyin Kök atandı.

KURUM İÇİ ATAMALAR

Yabancılar Genel Müdürlüğüne Gözde Özkorul, Uluslararası Koruma Genel Müdürlüğüne Bayram Yalınsu, Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğüne İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürlüğüne Ramazan Seçilmiş, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Mustafa Fırat Taşolar getirildi.

Göç İdaresi Başkanlığı'na Atilla Toros atandıAtilla Toros

ESKİ BAKAN YARDIMCISI ÇATAKLI, BAŞMÜFETTİŞ OLDU

İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliklerine İsmail Çataklı ve Mahmut Çuhadar, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine İrfan İpşir, Ömer Abdullah Karagözoğlu, Murat Baştor, ve Enver Mamur atandı.

GÖREVDEN ALINANLAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hacı Mehmet GÜRLEK, görevden alındı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Atilla Toros Mülkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

erdinç şekeroğlu:

bakan önce karma eğitim yapan imam hatip ortaokullarını ayırsın

10
26
yanıtYanıtla
Serdar Cem:

81 il ve 922 ilçede gunde en az 20 kisi tespit edilip ivedi sınırdışı edilmeli. Millet kacaklardan ve bizlere hiç benzemeyen yabancılardan oldukça rahatsız.

31
0
yanıtYanıtla
Hülagü:

HAH tamam. Bir de esenyurt'tan iki otobüs afrikalıyı basın eşliğinde yola çıkardık mı. Yerel seçimler garanti ehihieie

22
5
yanıtYanıtla
Mersin İdmanYurdu:

Şuna eminim ki ülkemizde bulunan mülteciler gitse 100 binlerce kiralık ev boşalacak ve ülke rahata kavuşacak fiyatları istedikleri rakama veremeyecek ev sahipleri ülkede konut krizi %70 çözülecek millet huzura kavuşacak önceleri asgari ücretin altında güzel kiralık daireler olurdu şimdi asgari ücretin net üstünde :(

18
1
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

İyi yapmış Yerli turiste 2 sınıf muamelesi yapan fazla ücret alan aç gözlülere gavur kazığı iyi olmuş.

15
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

vatana ihanet etmenin en kolay yolu sigortasız mülteci çalıştırıp bu ülkenin temellerini atan milleti işsiz bırakmak ,bu mültecilere ev kiraya vererek kiraların yükselmesine vatandaşın ucuza pahalıya hiç bir şekilde ev bulamamasına sebep olmaktır bunlara kimse iş ev vermesin bakın bu ülkede tutunabilirlermi iktidarla beraber paragöz işveren ve ev sahipleri yüzünden bunlar ülkeyi işgal etti

9
3
yanıtYanıtla
arif simsek:

Bunlardan bu ülkeye hayır gelmez.

9
2
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Kim gelirse gelsin artık değişmez Türkiye yol geçen hanı

6
1
yanıtYanıtla
Mesude Ahmet Kizi:

Turkler Almanyada dolu bizde turkleri kovalim deport edelim bedava kampta bedava su bedava yemek, bide iş veriyor eee nankörlük yapma irkcilik yapanı allah belasini verir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title