Haberler

Gezici Bilim Müzesi Türkiye'yi Dolaşacak

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji'nin 'Gezici Bilim Müzesi' adıyla hazırladığı sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'deki tüm çocukları bilim ile buluşturdu.

Bahçeşehir Koleji 'Gezici Bilim Müzesi' adıyla çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek, Türkiye'deki tüm çocukları bilim ile buluşturuyor.

Bahçeşehir Koleji İlköğretim Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısı ile tüm katılımcılara Gezici Bilim Müzesi tanıtıldı. Toplantıya Bahçeşehir uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel'in eşi Bahçeşehir Kolejleri İcra Kurulu Üyesi Semra Yücel, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Projenin başlangıç noktasının okulları olduğunu söyleyen Bahçeşehir Koleji

Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu ve fırsat eşitliğine inandıklarını, projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini anlattı. Karaaslanlı, "Türkiye'yi dolaşacak tırımız ilk olarak Ataşehir'de 4 gün kalacak. Daha sonra Ankara'ya gidecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 Nisan'da tırımız Ankara'da olacak. Ardından bilim tırımız Adana, Mersin, İskendurun, Denizli, Kayseri, İzmir, Balıkesir, Bursa gibi toplamda 15 ilde çocuklarla buluşacak. Toplamda 32 merkezde çocuklara fizik, kimya gibi derslerde deneyler yaparak, meraklarını uyandırmayı ve bu dersleri öğretmeyi çalışacağız. Projemizi hayata geçirmekten son derece gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji

Gezici Bilim Müzesi'nde uçakların nasıl havada kaldığı, akciğerlerin soluk alma vermesindeki durumu, sürtünme kuvveti, 9 basamaklı sayıların hızlı bir şekilde çarpılma yöntemi, plazma kürelerden gelen enerjilerle elektrik kullanmadan floresan lamba yanması gibi bir çok konuda çeşitli deneyler çocuklara gösterilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Semra Yücel Enver Yücel Bahçeşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Bakmadan Geçme

Erden Timur neden istifa etti, neden ayrıldı? #129300 Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, bayramdan önce yatacak mı 2024? İtalya Türkiye maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran İtalya Türkiye milli maç canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 5 Haziran Çarşamba yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor kim kazandı? 4 Haziran Salı Survivor'da kim kazandı? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Salı 2024? #128250 Avusturya Sırbistan maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Avusturya Sırbistan maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title