Haberler

Geçen Beypazarı Belediyesi'ne Melih Gökçek'ten Park ve Su Arıtma Tesisi

MHP'den belediye başkanı seçilen, ancak istifa ederek Ak Parti'ye geçerek Başbakan Erdoğan tarafından rozeti takılan M. Cengiz Özalp'in aldığı vaadlerin ikisi tamamlanarak açılışı yapıldı.

Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda MHP'den belediye başkanı seçilen, ancak 23 Ocak 2011'de sürpriz bir şekilde istifa ederek Ak Parti'ye geçerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılan M. Cengiz Özalp'in aldığı vaadlerin ikisi tamamlanarak açılışı yapıldı.

GÖKÇEK, SÖZÜMÜZÜ TUTMAZSAK BİZİ BİR DAHA İLÇEYE SOKMAZSINIZ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Pparkı ile Arsenik Su Arıtma Tesisi'nin açılışını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya, Aski Genel Müdürü Kamil Kılıç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Ayhan Yılmaz, AK Parti'nin Ankara 2. bölge milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören açılışı öncesi ilçede yapılan mitingde konuşan Melih Gökçek, "Beypazarı çöplüğü gazetelerde çıktı diye beni Beypazarı düşmanı gösterdiler. Size söz veriyorum. Beypazarı çöplüğünü komple kaldırıp, daha uzak yere taşıyacağım. Çöplüğün olduğu yere de park yapıp, ilçe daha güzel bir görünüme kavuşakacak. Beypazarı'na Cumhuriyet döneminde yapılan yatırımların toplamı 2'ye, 3'e katlanacak. ya bu sözümüzü tutarız, ya da bir daha bizi bu meydana sokmazsınız. Bu kadar açık ve net. " dedi.

Ankara'NIN İLÇELERİ BÜYÜKŞEHİR'E BAĞLANIYOR

Başbakanın bir müjdesi olduğunu da belirten Melih Gökçek, "Ankara il sınırlarındaki bütün ilçeler Büyükşehir'e bağlanacak. Beypazarı turizminin daha fazla gelişmesi için Ankara'dan otobüsler gönderip, gelen insanlar alış-veriş yapıp, ilçe ekonomisine katkı yapacaklar. Ayrıca Beypazarı'nın Hıtırlıktepe'zsine dinlenme tesisi yapacağım. Eşinizle, dostunuzla, ailenizle gidip, orada bir-iki gün dinleneceksiniz, yemeğinizi yeyip, çayınızı yudumlayacaksınız. Suyu arıtma tesisi yaptık, şimdi buradan açacağız. Arseniği sıfıra indirdik. Nasip olursa ikinci bir isale hattı yapıyoruz. 500 lük boru koyuyoruz. İnözü mevkiinden Allah nasip ederse suyunuz pırıl pırıl gelecek. Borularınızı da değiştiriyoruz o aspestli kanser yapan borularınızı. Artık Beypazarı sağlıklı su içecek. Afiyet olsun şimdiden diyoruz. Sadece şu yapılan yeni tesisten dolayı ortalama ayda Beypazarı Belediyesinin 50 milyar lira elektrikten tasarrufu oluyor. Parkınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun. Çocuklarınızda, yaşlılar, gençler, en güzel şekilde buradan faylanasınlar diyorum" dedi.

BÜYÜK VAADLER ALDIM

'Büyük vaadler aldım, Ak Partiye geçtim' diyen Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce hizmet ataklarının ikisinin bugün açılışının yapıldığını söyledi. Özalp, "Bugün benim için gerçekten mutlu bir gün. Sizlere sağlıklı su içireceğim sözünü vermiştim. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in gayretleriyle bu sözümü de tutmuş oldum. Atatürk parkımızda Beypazarı'mıza yakışır bir şekilde Belediye Başkanımız sayın Melih Gökçek tarafından restorasyonu yapıldı. Sizlerin rahatça, huzur içersinde dolaşabileceğiniz, dinlenebileceğiniz, çocuklarınızı oyun parklarında oynatabileceğiniz oyun parkları haline getirdi. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Büyükşehir Belediyesi, daha önce Beypazarı Belediyesi'ne 1 adet (W carevella) makam minibüsü, 2 adet çöp kamyonu, 1 adet cenaze aracı, 1 adet süpürge aracı, 1 adet iş makinesi kazıcı yükleyici ve 1 otobüs vermişti. Büyükşehir Belediyesi'nce söz verilen vaadler ise halen devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title