Haberler

Gazeteciler Kartal'a Kazandırılan Projeleri Yerinde İnceledi

İstanbul'daki ulusal ve yerel basın görevlileri, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün 2009'dan bu yana Kartal'a kazandırdığı projeleri ve yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün belediyenin projelerini Kartallı kadınlara tanıttığı ring turu devam ediyor. Tanıtım turu kapsamında bu kez İstanbul'daki ulusal ve yerel gazetelerde görev yapan gazeteciler, Kartallı kadınlarla birlikte Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz tarafından ilçeye kazandırılan projeleri gezdi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel de gün boyunca projeler hakkında gazetecilere bilgi verdi. Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevini ziyaret sırasında ise tur ekibini, Yaşlı Bakım ve Huzurevi Müdürü Burcu Şimşek karşıladı. Sırasıyla Neyzen Tevfik Kolaylı heykeli, Eşekli Kütüphaneci Anıtı, Srebrenitsa Soykırım Anıtı, Kartal Sanat Akademisi, Dragos Kazı Alanı, Dragos Su Sporları İskelesi, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi proje alanı, kreşler, Mehmet Ali Büklü Parkı, buz ve kaykay pisti, Kartallı Kazım Meydanı, Masal Müzesi, Rauf Denktaş Anıtı, Bayram Demirkol Parkı ile Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasını gezen gazeteciler, projeleri yakından görme imkanı buldu.

Tur hakkında bilgi veren Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, "Kartal'da yapılan yatırımların ve hizmetlerin Kartal halkı tarafından bilinmesi amacımız buydu. Özellikle kadınlarımızın bilmesi, görmesi, ne yapıldı hakkında bilgi edinmesi amacıyla bu yola çıktık. Kartal'da yapılan hizmetlerin yeterince bilinmemesi düşüncesi ile Kartal halkına bu hizmeti sunmak istedik. Bin 500 kadar insanımızı yapılan hizmet yerlerini göstermek için sistem içerisine aldık" dedi.

Yeni yılda kreş sayısı artıyor

Yapılan projeler hakkında konuşan Okay, "Bizim şuanda yaklaşık 14 tane kreşimiz var, 3 tanesi proje aşamasında. Önümüzdeki dönem her mahalleye bir kreş, toplamda 20 kreş yapmayı düşünüyoruz. Ama bu sayı daha da artabilir. Çünkü çok büyük bir talep alıyoruz. İnsanlar bu konuda bizden çok memnunlar. Deprem dönüşüm konusunda çok iddialıyız. 2019 yerel seçimlerinden sonra projelerimizin devam edeceği inancındayız" şeklinde konuştu.

Tura katılan Suzan Selçuk, "İlk defa geliyorum. Kartal'da doğma büyümeyim. Kartal'da Bizanslıların ve Romalıların yaşadığını biliyordum fakat burada yaşadıklarını bilmiyordum. Yapılan kazılar sonucunda tarihimizi bize anlatan başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Doğma büyüme Kartallıyım. Bütün yapılan işler için çamurlar içinde yürürken şimdi asfaltlarda yürüyoruz. Bütün imkanları bize sağladığı için gerçekten başkanımıza çok teşekkürler ediyoruz" dedi.

Nazife Hüner ise, "Çok güzel bir etkinlik, ben çok geç kalmışım gelmek için gerçekten çok güzeldi. Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz'ün yaptığı etkinlikler hakikaten tartışılmaz. Bu konuda gerçekten mutlu hissediyorum Kartallı olarak. Başkanımız sanata, sanatçıya, spora çok önem veriyor. 7'den 77'ye hizmet ediyor" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Altınok İstanbul Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title