Haberler

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Park Bahçeler

Güncelleme:

10. Birimler Arası Spor Şenliği, İZAYDAŞ- Park Bahçeler final maçıyla sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Birimler Arası Spor Şenliği, Park Bahçeler ve İZAYDAŞ takımlarının oynadığı futbol final maçıyla sona erdi. Park Bahçeler Takımı ikinci yarıda bulduğu tek golle, güçlü rakibi İZAYDAŞ'ı yenerek futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Gol kralının da aynı takımdan çıkması Park Bahçeler'e çifte şampiyonluk mutluluğu yaşattı. Park Bahçeler takımından Ufuk Yükselmiş futbol turnuvasında attığı 13 golle Gol Kralı oldu. Final maçının ardından, futbol, masa tenisi, satranç ve voleybol branşlarında dereceye giren takımlar düzenlenen törenle ödül ve kupalarını aldı.

BÜYÜKŞEHİR'İN BÜYÜK AİLESİ

Futbol, masa tenisi, satranç ve voleybol branşlarında bu yıl onuncusu düzenlenen ve 21 Nisan Pazartesi günü start alan Büyükşehir Birimler Arası Spor Şenliği sona erdi. Futbol turnuvasının final maçıyla tamamlanan spor şenliği, personel arasındaki dostluk ve kardeşliğin ne denli sarsılmaz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

ŞAMPİYONLUK MAÇINA BÜYÜK İLGİ

Ferruh Duygu Spor Tesisleri'nde oynanan futbol turnuvası final maçını Süper Lig Yardımcı Hakemlerinden Nihat Samuk yönetti. Final maçına her iki takımın arkadaşları büyük ilgi gösterdi. Maçı ayrıca İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, İZAYDAŞ Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, İZAYDAŞ Satın Alma Müdürü Sinan Akbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Gençlik Spor Şube Müdürü Doğa Ergün izledi.

HÜLYA ABLAMIZI ANDIK

Maç öncesinde İZAYDAŞ takımı cumartesi günü kaybettiğimiz, herkesin "Hülya ablası" ve İZAYDAŞ Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu'nu açtığı "başımız sağ olsun" pankartıyla andı. Hülya Kalaycıoğlu için ayrıca bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

KONTROLLÜ OYUN SERGİLEDİLER

Nihat Samuk'un başlama düdüğüyle start alan maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oynadı. Final heyecanı yaşayan İZAYDAŞ ve Park Bahçeler, öncelikli olarak gol yememeyi strateji olarak belirlerken, üstünlük sağlama çabası da elden bırakılmadı.

40. DAKİKADA GELEN ŞAMPİYONLUK GOLÜ

Maçın ikinci yarısı ise oldukça hareketli başladı. Park Bahçeler Takımı maçın 40. dakikasında rakip filleri havalandırarak 1-0 öne geçti. Park Bahçeler Takımı'nı futbol turnuvasının şampiyonu yapan golü Burak Çakar attı.

İLK KUTLAYAN İZAYDAŞ

Nihat Samuk'un bitiş düdüğüyle sona eren maçın ardından Park Bahçeler Takımı şampiyonluk turu atarak, zaferini kutladı. Bu esnada rakip İZAYDAŞ takımı da Park Bahçeler Takımı'ndaki arkadaşlarını tebrik ederek, şampiyonluğu ilk kutlayan oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Öte yandan, final maçının ardından Birimler Arası Spor Şenliği'nin masa tenisi, voleybol, satranç ve futbol branşlarında dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi. Futbol turnuvasında şampiyon olan Park ve Bahçeler takımı kupa ve madalyalarını İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın elinden aldı. Turnuvada ikinci olan İZAYDAŞ takımına da kupasını Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan verdi. Futbol turnuvasının üçüncüsü olan Strateji Takımı'na da kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti. Stratejinin kupasını takım yöneticisi Menekşe Ekşi aldı.

UFUK YÜKSELMİŞ GOL KRALI OLDU

Park Bahçeler Takımı'nın başarılı oyuncusu Ufuk Yükselmiş ise futbol turnuvasında attığı 13 golle gol kralı oldu. Gol kralı kupasını İZAYDAŞ Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş'un elinden aldı.

EN CENTİLMEN MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Futbol turnuvasının en centilmen takımı ise Müzeler Şube Müdürlüğü oldu. Centilmen takıma kupasını İSAŞ (İzmit Su Anonim Şirketi) Genel Müdürü Levent Özkan verdi.

HAKEM SAMUK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

İZAYDAŞ Satın Alma Müdürü Sinan Akay ise futbol final maçını başarıyla yöneten Süper Lig Yardımcı Hakemlerinden Nihat Samuk'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR ŞAMPİYON

Kupa ve madalyan törenin ardından Birimler Arası Spor Şenliği'ne katılan tüm takım ve yöneticiler bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi. Yıllarca hafızalarda kalacak olan kare ise, Birimler Arası Spor Şenliği'nin gerçek şampiyonunun Büyükşehir Ailesi olduğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayram Karakuş Nihat Samuk Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Mayıs burç yorumları nedir? Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title