Haberler

Fatih Camii'nde imama bıçaklı saldırı! Saldırgan gözaltında

Güncelleme:

Fatih Camii'nde, imam ile cami cemaatinden bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan gözaltına alındı. Saldırgan şahsın cami içinde "Allahu Ekber, kahrolsun İsrail. Uyanın Müslümanlar" diye bağırdığı ve imam tarafından uyarıldığı ortaya çıktı. Güvenlik görevlileri tarafından cami dışına alınan saldırganın bir süre sonra imam odasına gelerek saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişi, namazdan sonra bir kişi tarafından bıçakla yaralandı. Saldırgan şahıs gözaltına alınırken saldırıda yeni detaylar da ortaya çıktı. Bıçaklı saldırganın önce cami içinde "Allahu Ekber, kahrolsun İsrail. Uyanın Müslümanlar" şeklinde bağırdığı ve imam Usta tarafından uyarıldığı ortaya çıktı. Saldırgan Ö.S'nin bir süre sonra imam odasına girerek imamı ve cami cemaatinden bir kişiyi bıçakladığı öğrenildi.

Fatih Camii'nde namaz sırasında sorun çıkaran şüpheli Ö.S, özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkarıldı. Namazın ardından imam odasına giren ve Galip Usta ile konuşmak istediğini belirttikten zanlı, imam ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden B.E'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Ö.S. ise gözaltına alındı.

Fatih Camisi İmamı ve Cemaatten Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

"İKİ YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMAMAKTADIR"

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 19.15'te Ö.S'nin Fatih Camisi'nde slogan atıp cami içerisinde huzursuzluk çıkardığı belirtildi. Fatih Camisi imamı Galip Usta'nın Ö.S'yi uyararak dışarı çıkmasını istediği, bu sırada Ö.S'nin Galip Usta ve Bilal Erdem'i bıçakla yaraladığı kaydedilen açıklamada, "Şahıs, olayın ardından güvenlik görevlilerince yakalanarak gözaltına alınırken, Galip Usta ve Bilal Erdem, olayın ardından kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştır. İki yaralının hayati tehlikesi bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Fatih Camisi İmamı ve Cemaatten Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

CAMİ İÇİNDE SLOGAN ATTI

Olayla ilgili polis ekiplerince yapılan incelemede, şüpheli Ö.S'nin akşam namazının ardından Fatih Camisi'nde "Allahu Ekber, kahrolsun İsrail. Uyanın Müslümanlar" şeklinde bağırması üzerine imam Usta'nın Ö.S'yi cami içerisinde bağırmaması için uyardığı tespit edildi. Güvenlik görevlileri aracılığıyla cami dışına alınan şüphelinin bir süre sonra imam odasına gelerek, orada bulunan Galip Usta ve Bilal Erdem'i bıçakladığı, olay yerinin yanında bulunan odadan çıkan güvenlik görevlilerinin ise şüpheliyi yakaladıkları belirlendi. Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca da olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Fatih Camisi İmamı ve Cemaatten Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

SALDIRGAN YAKALANDI

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fatih Camii'nde uğradıkları saldırıda yaralanan hocamız Galip Usta ve talebesi Bilal Erdem'e Allah'tan şifa diliyoruz. Hastanede ziyaret ederek doktorlarımızdan bilgi aldık. Tedavileri devam ediyor. Fail yakalandı ve emniyetimiz olayı çok yönlü inceliyor. Geçmiş olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Camisi'ndeki bıçaklı saldırgan gözaltına alındıSaldırgan S.Ö

"SALDIRIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da bu akşam Fatih Camii'nde yaşanan menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem yaralandı. Yoğun bakımda tedavileri sürmekte. Saldırıyı gerçekleştiren Ö.S. isimli şahıs emniyet güçlerimizce yakalandı. Saldırıyla ilgili soruşturma hassasiyetle sürdürülüyor. Galip Hoca'ya ve Bilal kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Camii'nde imama bıçaklı saldırı! Saldırgan gözaltında

"SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fatih Camii'nde imama ve bir kişiye daha yönelik bıçaklı saldırıya ilişkin, "İstanbul Fatih Camii İmamı Galip Usta'ya ve cami cemaatinden Bilal Erdem'e yönelik menfur saldırıyı üzülerek öğrendik. Hadiseyle ilgili emniyet güçlerimiz ve adli makamlar harekete geçmiş, sorumlu kişi yakalanmıştır. Bu vesileyle Galip Hoca'ya ve yaralı vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıyı lanetliyoruz" açıklamasında bulundu.

Fatih Camii'nde imama bıçaklı saldırı! Saldırgan gözaltında

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Fatih Cami Saldırı Valilik İstanbul Soruşturma Gözaltı Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (56)

Erkan Arslan:

Hayret Nasilda ölmemisler Oysa Direk Sorgusuz Sualsiz CENNETi Boylayacaktilar Maalum Camiide Can Vermek Herkese Nasib Olmazda

72
574
yanıtYanıtla
hasan kayseri:

imalı imalı konuşma sen necisin ondan ne farkın var hayret ölmemişler yazmak cenneti boylayacaklar demek sende cehennemi boylayacan o zaman nedir ortağı gibi yazmışsın senide içeri almaları lazım böyle bir yazıyı hangi düşünceye sahip biri olduğunu anlamak zor değil

yanıt258
yanıt31
Erkan Arslan:

Kayserili Seni Pastirma üzerinde Becerir Senide Cennetlik Ederim Akilli Ol Göööd

yanıt30
yanıt226
Musti40 :

Erkan sen kaç yaşındasın? gerçekten çok merak ettim.

yanıt72
yanıt15
Murat İnceoğlu:

Sabah namazına müteakip seni sorguya alırlar umarım

yanıt93
yanıt14
Bidüşün:

Seçim öncesi buram buram provakasyon kokan işler, ve ona çanak tutan beyinsizler,

yanıt7
yanıt1
ali tartan:

Allah senin belanı versin

yanıt5
yanıt0
Elif Şahan:

Yerinde yorum yapmamak alaka dışı yorum yapmak zihinsel dagınıklıktan bunalmışlıktan aptallıktan ileri gelir.sizinkide boyle olmuş.herkes bakar mersine sen tersine misali gibisin.bnce Müge anlı izlemeye devam et

yanıt24
yanıt4
itunes parax:

sozler dogru hareket yanlis. uyanin muslumanlar...

yanıt9
yanıt10
Nazlı Muhip:

Önce kendin uyan qq imam bıçaklamak nedir

221
13
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title