Haberler

Estetikli Ünlüler Canlı Yayında Masaya Yatırıldı

Alp Mamak, programda Türkiye'de estetik olan ünlülerin yaptırdığı uygulamaları masaya yatırarak, tıbbi detaylarıyla sert eleştirdi.

Cine5'te hafta içi üç gece canlı olarak yayınlanan , Ece Vahapoğlu'nun sunumuyla "Ece'nin Konukları"na katılan estetik doktoru Alp Mamak , programda Türkiye'de estetik olan ünlülerin yaptırdığı uygulamaları masaya yatırarak, tıbbi detaylarıyla sert eleştirdi.

Ajda Pekkan'ın estetikli dudaklarını beğenmedim...

Monica Bellucci ve Ornella Muti'nin İtalyan estetik doktorunun öğrencisi olan Dr. Alp Mamak, Türkiye'deki ünlü kadınların estetik uygulamalarında yeterince doğal olmadığını ve zaman zaman yapay bir görüntünün ortaya çıktığını belirtti.

Estetik yaptırdıkları herkesçe bilinen ünlüleri bir bir inceleyen Dr. Alp Mamak, Ajda Pekkan'ın 2-3 sene öncesine kadar yaptırdığı estetik müdahaleleri beğendiğini, ancak son yıllarda yaptırdığı uygulamaların çok abartıldığını gereksiz olduğunu düşündüğünü söyledi. Ajda Pekkan'ın çok güzel bir kadın olduğunun altını çizen Dr Mamak özellikle dudaklara yapılan müdahaleleri hiç beğenmemiş.

Demet Akbağ iki ayrı insan gibi …

Estetikli ünlülerin arasında hep gülen yüzüyle ekranlara gelen Demet Akbağ'ı da inceleyen Dr Alp Mamak, ünlü sanatçıyı çok beğense de; yapılan estetik müdahalelerin tamamlanmamış göründüğünü ve bölgesel yapıldığını söyleyerek, sanatçının yüzünün, yapay ve altı üstü iki yarı insana aitmiş gibi durduğunu yanaklarının ise fazla doldurulduğunu sözlerine ekledi.

Nazlı Ilıcak'ın estetiği Fransız ekolü…

Nazlı Ilıcak'ın yaptırdığı estetik müdahalelerde Fransız bir doktorla çalıştığını söyleyen Dr Mamak'a göre Nazlı Ilıcağın estetiği Fransız ekolü… Dr Alp Mamak, yapılan estetik uygulama ile Nazlı hanımın cildinin pürüzsüz gözükmesine rağmen, nemli ve canlı gözükmediğini belirtti.

Güzel kadına botoks gerekmez…

Güzel fiziği ve yüzüyle tanıdığımız Ebru Şallı'yı da inceleyen Dr Mamak, eskiden çok moda olan küçük burnunun yaptırdığı dolgu ve botokslarla yüzüne göre çok ufak kaldığını ve burnunu doldurması gerektiğini söyledi. Kaşı, gözü, dudağı güzel bir kadın olan Ebru Şallı'nın çok fazla estetik yaptırmasına da gerek olmadığını sözlerine ekleyen doktor Mamak, Burcu Esmersoy 'un alnına yaptırdığı botoksun da çok fazla olduğunu, daha sert bakışlı ve çatık kaşlı göründüğünü belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Vahapoğlu Ajda Pekkan Türkiye Mamak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title