Haberler

Eskişehir Almanya'da Cenazeleri Karışan ve Amasya'ya Götürülen Yaşlı Adamın Cenazesi Eskişehir'de...

Almanya'da cenazeleri karışan ve Amasya'ya götürülen yaşlı adamın cenazesi Eskişehir'de toprağa verildiALMANYA'nın Berlin kentinde vefat eden ve Halis Cesur'un yakınları tarafından yanlışlıkla Amasya'ya götürülen Raif Yüksel (83), Eskişehir'in Çiftler ilçesinde toprağa verildi.

Almanya'da cenazeleri karışan ve Amasya'ya götürülen yaşlı adamın cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi

ALMANYA'nın Berlin kentinde vefat eden ve Halis Cesur'un yakınları tarafından yanlışlıkla Amasya'ya götürülen Raif Yüksel (83), Eskişehir'in Çiftler ilçesinde toprağa verildi.

Alınan bilgilere göre geçen 10 Mart'ta Almanya'da hayatını kaybeden Raif Yüksel'in cenazesi yanlışlıkla, Halis Cesur'un yakınları tarafından alınarak uçakla Samsun'a, oradan da Amasya'ya götürüldü. Yüksel toprağa verildikten sonra cenazenin Halis Cesur değil, Eskişehirli olan Raif Yüksel olduğu anlaşıldı. Halis Cesur'un Almanya'da kalan cenazesi Amasya'ya gönderilirken, Raif Yüksel'in cenazesi de mezardan çıkartılarak önce Samsun'dan, uçakla İstanbul'a oradan da karayoluyla Eskişehir'in Çifteler ilçesine getirildi.

5 çocuk babası Raif Yüksel için bugün öğlen Abbas Halim Paşa Mahallesi'ndeki camide tören düzenlendi. Abbas Halim Paşa Camii'ndeki cenaze törenine ölen Raif Yüksel'in yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

OĞLU: KARIŞIKLIK OLMUŞ

Almanya'da yaşayan Nuri Yüksel, basının yanlışlıkla Amasya'ya götürüldüğünü söyledi. Yüksel olayı şöyle anlattı:

"47 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşamaktayız. Babamız 10 Mart'ta vefat etti. Oradaki Şehitlik Camii'nde bir karışıklık oldu. Karışıklıkların olma nedeni şundan kaynaklandı. Salı günü biz cenazemizi yıkamak için gitmiştik. Orada görevli olan kişiler ile beraber cenazelere baktığımızda babamızı göremedik. Görevliler bir telaş içine girdi. Araştırmaya başladılar. Araştırdıktan sonra babamızın cenazesinin pazartesi günü uçakla Samsun'a oradan da Amasya'ya gönderildiği tespit edildi. Biz o gün gıyabi cenaze namazı kıldık. Babamın cenazesi Amasya'dan Eskişehir'e gönderildi. Amasya'da babamın cenazesi defnedildikten 2 saat sonra yanlışlık ortaya çıkıyor."

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Raif Yüksel, Abbas Halim Paşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nuri Yüksel Eskişehir Almanya Amasya Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

title