Haberler

Eşi Kendisini Kaçırdığı İçin Cezaevine Girince, 3 Çocuyla Mağdur Oldu

Güncelleme:

Aydın'da yaşayan Şengül Demirel(21), 3 çocuğunun babası eşi Serdar Demirel'in(23), kendisini 13 yaşındayken kaçırıp evlenmesi nedeniyle cezaevine girmesi üzerine mağdur oldu.

Aydın'da 21 yaşındaki Şengül Demirel, 3 çocuğunun babası eşi 23 yaşındaki Serdar Demirel'in, kendisini 13 yaşındayken kaçırıp evlenmesi nedeniyle cezaevine girmesi üzerine mağdur oldu. 3 çocuğuyla Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki ailesinin yanına sığınmak zorunda kalan genç kadın, yetkililerden eşinin kalan cezasının affedilmesini, ya da Aydın'dan Bursa'daki bir cezaevine nakledilmesini istedi.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde yaşayan inşaat işçisi Serdar Demirel, 8 yıl önce tanışıp gönlünü kaptırdığı ve o dönemde 13 yaşında olan Şengül Dursun'u kaçırdı. Kızın ailesinin şikayetçi olması üzerine Demirel, cezaevine girdi. 4 ay sonra tahliye edilen Demirel hakkında 'Küçük yaşta çocuğun istismarı' suçundan kamu davası açıldı. Bu sırada Şengül'ün "Severek kaçtım" demesi ve Dursun'un ailesinin de rıza göstermesi üzerine çift imam nikahıyla evlendi. Çiftin bu evliliklerinden Sultan (6), Muhammet (5) ve Küflan (3) adını verdikleri 3 çocukları dünyaya geldi.

HAPİS CEZASI NEDENİYLE YAŞAMLARI KABUSA DÖNDÜ

Tam mutluluğu yakaladıklarını sanan çiftin hayatı, Serdar Demirel'in, hakkındaki kamu davasında 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla kabusa döndü. Didim'de yakalanan Demirel, hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle bir yıl önce Aydın Cezaevi'ne gönderildi. Eşinin hapse girmesiyle üç çocuğuyla ortada kalan genç kadın, Bursa İnegöl'deki baba ocağına döndü.

Eşiyle cezaevinde resmi nikahlarının kıyıldığını belirten Şengül Demirel, mağdur olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Çocuklarımla Bursa'da ailemin yanında kalıyorum. Cezaevine eşimi görmeye gitmek için bugüne kadar, çevremdekilere 15- 20 bin lira borç yaptım. Devletin verdiği 300 lira ile üç çocuğumla nasıl geçineyim? Eşimin kardeşlerinin yardımı olmasa, perişan olurduk. Eşim engelli olduğu için askerliğini bile yapmamıştı. Devlet büyüklerinden eşimin ya Bursa İnegöl İlçesi'ndeki bir cezaevine naklini ya da kalan cezasını affedilmesini istiyorum." - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Demirel İnegöl Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title