Haberler

Esenyurt'ta tekel bayisinde öldürülenlerden biri arkadaşıyla sohbet etmek için oraya gelmiş

Güncelleme:

Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisindeki silahlı saldırının yeni detayları ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın tesadüfen tekel bayisinde olduğu, arkadaşı Yusuf Erzen'i ziyarete gittiği öğrenildi.

Olay, dün 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye kurşun yağdırdı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı.

Esenyurtta tekel bayisinde öldürülenlerden biri arkadaşıyla sohbet etmek için oraya gelmiş

1 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmada, 12 kovan bulunurken, tekel bayisinde ise 1 pompalı tüfek, 2 tabanca 50 mermi ele geçirildi. Çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt'ta yakalandı. Ekiplerin, diğer şüpheliler A.Ö T.Ö ve S.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor. Murat Özer ise emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

ARKADAŞINI ZİYARETE GİTTİĞİ İÇİN ÖLDÜ

Saldırıda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın Yusuf Erzen'in arkadaşı olduğu, aynı mahallede yaşadıkları ve arkadaşını ziyaret için tekel bayiine geldiği öğrenildi.

Esenyurtta tekel bayinde öldürülenlerden biri arkadaşını ziyaret için oradaymış

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde konuşurken, 4 kişi içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı arasında tartışma çıkıyor. Saldırganlardan birinin 'Babanı çağır konuşalım' dediği duyulurken, iş yeri çalışanını, "Şimdi böyle niye geldiniz bana bir söyleyin" diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, "Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım" diyor. Kasada duran çalışan, "Babam ne paylaşmış söyleyin" diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin "Sen bilmiyor musun?" dediği duyuluyor. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor. Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da iş yerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.

Esenyurtta tekel bayisinde öldürülenlerden biri arkadaşıyla sohbet etmek için oraya gelmiş

ARALARINDA HUSUMET VARDI

Öte yandan ölen Yunus Emre Erzen'in ağabeyi Mehmet Erzen'in geçtiğimiz aylarda saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve cezaevinde olduğu öğrenildi. Şüphelilerle iş yeri sahipleri arasında bu nedenle husumet bulunduğu, saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen'in ise sosyal medya hesabından yaptığı hareket içerikli paylaşım üzerine şüphelilerin iş yerine gelerek Yunus Emre Erzen'e babası Cantürk Erzen'i sordukları ve çıkan tartışmanın ardından saldırının gerçekleştiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Tekel 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

SeyYah Saruhanli:

silahlar ne zaman toplanacak hukumet ne zaman görevini yapacak .

317
10
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

İDAM ŞART MEMLEKETTE. ZATEN NÜFUS KALABALIK BARİ KÖTÜLERİ İDAM EDİN. BOŞA OKSİJEN TÜKETİLİYOR.

257
10
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Şansa yaşıyoruz

172
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title