Haberler

Esed Porsche ile Şam Sokaklarında!

Güncelleme:

Beşar Esad'ın eşiyle birlikte Porsche aracıyla Şam'da dolaştığı görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Uluslararası toplum yönetimi bırakması için baskının artırılmasını tartışırken, Beşar Esed'ın eşiyle birlikte Porsche aracıyla Şam'da dolaştığı görüntüleri ortaya çıktı.

Başkent Şam'da çekildiği belirtilen görüntülerde iddiaya göre, Beşar Esed eşi Esma ile korumaları olmadan dolaşıyor.

Görüntülerin hangi tarihte çekildiği bilinmiyor. Ancak görüntü video paylaşım sitelerine 16 Mayıs tarihinde yüklendi. Beşar Esed'ın yanında eşi Esma Esed da var. Esed ailesi sokakta Suriyeliler tarafından alkışlarla karşılanıyor.

Spor kıyafetlerle görülen Beşar Esed ve eşi Esma Esed, sokakta kendilerine seslenenleri selamlıyor. Daha sonra lüks spor arabalarına biniyor ve otomobilin içinden çevredekilere el sallıyor. Esed çifti kısa bir süre sonra görüntülerin çekildiği bölgeden ayrılıyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Sosyal medyada kısa süre içinde büyük yankı uyandıran görüntüler, bazılarınca "Halkı yaşam mücadelesi verirken, Esed keyif çatıyor" diye yorumlanıyor.

GEÇMİŞ YILLARA AİT OLABİLİR

Esad ve aile üyeleriyle ilgili sosyal medyada sık sık spekülatif haber ve görüntüler paylaşılması, dün YouTube'a yüklenen videonun da geçmiş yıllara ait olma ihtimalini artırıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Beşşar Esed Esma Esad Porsche Şam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title