Haberler

Dünyanın Dört Bir Yanında 12 Bin Kişi Katıldı

Güncelleme:

Teknoloji devi Fujitsu'nun Avrupa'daki en önemli bilişim teknolojileri etkinliklerinden biri olarak düzenlediği Fujitsu Forum, 2013 yılında da Münih'te gerçekleştirildi.

Fujitsu Forum 2013 sektörün ilgi odağı oldu

Teknoloji devi Fujitsu'nun Avrupa'daki en önemli bilişim teknolojileri etkinliklerinden biri olarak düzenlediği Fujitsu Forum, 2013 yılında da Münih'te gerçekleştirildi. 80 konuşmacının 40 ara oturumda sektörün her alanıyla ilgili konularda konukları aydınlattığı foruma 12 bin kişi katıldı.

Avrupa'nın en önemli Bilişim Teknolojileri (BT) etkinliği olarak kabul edilen Fujitsu Forum Münih'te gerçekleştirildi. 80 konuşmacının 40 ara oturumda sektörün her alanıyla ilgili konularda konukları aydınlattığı foruma dünyanın dört bir tarafından 12 bin kişi katıldı. Etkinlik çerçevesinde Fujitsu ve Aptec Ingram Micro şirketi arasında imzalanın anlaşma ile Aptec Ingram Micro, Fujitsu'nun Türkiye'deki yeni dağıtıcısı oldu.

40 oturumda 80 konuşmacı

Bu yıl "BT'yi Yeniden Şekillendirmek, İşi ve Toplumu Yeniden Şekillendirmek" teması ile gerçekleştirilen Fujitsu Forum 2013 etkinliğinde açılış konuşmalarını Fujitsu Başkanı Masami Yamamoto, Fujitsu Uluslararası İş Başkanı Rod Vawdrey ve Fujitsu CT&MO (Chief Technology& Management Officer) Hideyuki Saso yaptı. Yönetici konuşmalarının dışında 80 konuşmacının sektörün her alanıyla ilgili konularda konukları aydınlattığı 45 ara oturum yapıldı. Fujitsu Forum'a özel olarak gerçekleştirilen Münih'in dünyaca ünlü Oktoberfest etkinliği de katılımcıların oldukça ilgisini çekti.

Türkiye'deki 3'üncü dağıtıcısı belli oldu

Fujitsu, etkinlik çerçevesinde bir anlaşmaya imza atarak, Albim ve Datagate'den sonra Türkiye'deki üçüncü dağıtıcı şirketini de belirlemiş oldu. Bilişim sektöründe Türkiye ve dünyada 1980'den bu yana katma değerli dağıtıcı olarak hizmet veren Aptec Ingram Micro, bundan böyle Fujitsu'nun sunucu ve depolama ürünleri ile çözümlerinin Türkiye'deki dağıtıcılığını yapacak. Fujitsu Gelişmekte Olan Ülkeler Başkan Yardımcısı Niamh Spelman, Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim ve Fujitsu ‎Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan Satış Direktörü Diego Bonaparte ve Aptec Ingram Micro Genel Müdürü Hülya Erkmen hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Halit Zaim, "Fujitsu olarak müşterilerimize günümüzün en gelişmiş teknolojilerini sunabilmek ve onlara en yüksek faydayı sağlamak amacıyla Türkiye'de ve dünyada bilişim sektörünün öncü markalarıyla değerli işbirlikleri içindeyiz. Aptec Ingram Micro ile yaptığımız anlaşma bize hizmet yelpazemizi daha da yaygınlaştırarak büyütme olanağı verecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Türkiye Münih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title