Haberler

Dülgeroğlu: " Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, "25 yıllık belediye başkanlığımda Finike'ye yollar, parklar, hamamlar belediyecilik anlamında aklınıza ne geliyorsa hepsini bir bir yaptım. Bu halk bana bu yüzden efsane diyor.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, "25 yıllık belediye başkanlığımda Finike'ye yollar, parklar, hamamlar belediyecilik anlamında aklınıza ne geliyorsa hepsini bir bir yaptım. Bu halk bana bu yüzden efsane diyor. Hizmetlerimiz inşallah 31 Mart'ta bana vereceğiniz destekle tekrar yapılacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz yaparsak en iyisini yaparız ve yapacağız" dedi.

Dülgeroğlu, çalışmasına sabah saatlerinde Koruca Mahallesi ile başladı. Akşam saatlerinde ise Sahilkent Kum Mahallesi'nde site toplantısı gerçekleştiren Nail Dülgeroğlu, Çatallar Mahallesi'ndeki vatandaşlarla toplantı yaparak gün içerisindeki çalışmalarını tamamladı.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

Sahilkent Kum Mahallesi'ndeki vatandaşlara hitap eden Dülgeroğlu, 25 yıllık tecrübesini Finikeli vatandaşlara aktarmak için tekrar aday olduğunu kaydetti. Finike'ye yapılmadık hizmet bırakmadığının altını çizen Nail Dülgeroğlu, " İlçe de elektrikleri yer altına aldım ve elektrikler merkezde hiç kesilmiyor. ya sahilkent'te, Hasyurt'ta öyle mi yağmur yağdığında hemen kesiliyor. Yat Limanı'nı yaptım. Burası o zamanlar Türkiye'nin en önemli 7 limanından biriydi. Yollar, parklar, hamamlar belediyecilik anlamında aklınıza ne geliyorsa hepsini bir bir gerçekleştirdim. Bu halk bana bu yüzden efsane diyor. Hizmetlerimiz inşallah 31 Mart'ta bana vereceğiniz destekle tekrar başlayacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz yaparsak en iyisini yaparız ve yapacağız da. Çünkü, bende bilgi, birikim, tecrübe var." diye konuştu.

"Pıngıdık Şenliği'ni uluslar arası platforma taşıyacağız"

Çatallar Mahallesi'ndeki toplantı da konuşan ve 2014 yılında seçimi kaybetmesine rağmen sonrasında Finike'yi karış karış gezdiğini hatırlatan Dülgeroğlu, "Bu esnada bütün mahallelerimizin sorunlarını da tek tek not aldım. Sizlerin mahallelerinizde yaşanan sorunları çok iyi biliyorum. Bu sorunlar zor ve yapılması mümkün olmayan sorunlar değil. Ben eğer sizlerin desteğiyle seçimi kazanırsam, bu basit olan sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğime söz veriyorum. Burada Çatallar meydanına yaz kış kullanacağınız bir salon yapacağız. İhtiyaç sahibi olan ailelerin okuyan çocukları için ücretsiz servis ve ailelere gıda yardımı yapacağız. Burada yıllardan beridir gelen Pıngıdık Şenliği'ni uluslar arası platforma taşıyacağız. Böyle güzel bir şenliği yıllardan beri günümüze kadar getirip yaşattığınız için teşekkür ederim. Geçmişte bu şenliklerin yaşaması için biz de elimizden geldiğince destek olmuştuk. Yeni dönemde de bu şenliği daha da büyütmek için var gücümüzle çalışacağız. Pıngıdık Şenliği'ni inşallah önümüzdeki 5 sene içerisinde hep beraber el ele uluslararası platforma taşıyacağız. Pıngıdık, artık uluslar arası kültür sanat festivali olacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nail Dülgeroğlu Finike MHP Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Araç sahipleri dikkat! LPG'ye indirim, motorine zam geliyor

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye indirim, motorine zam geliyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title