Haberler

Diyarbakır'da polise güvenlik kamerası görüntülerini veren esnafın dükkanı kurşunlandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da elektrik dükkanı bulunan Zeki Göçtürk sokakta yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüsünü polise verdiği gerekçesiyle iş yerinin kurşunlandığını iddia ederek şikayetçi oldu. Göçtürk daha önce de defalarca dükkanının kurşunlandığını belirtirken, olay yerine gelen polis inceleme yaptı.

Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 231. Sokakta bulunan elektrik dükkanını işleten Zeki Göçtürk (63), iddiaya göre bir süre önce sokakta yaşanan bir olayın güvenlik kamerası görüntüsünü polise verdi. Bu görüntüyü veren kişinin Zeki Göçtürk olduğunu öğrenen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler iş yerine farklı zamanlarda silahlı saldırıda bulundu.

Diyarbakır'da Elektrik Dükkanı Kurşunlandı

İŞ YERİ BİR KEZ DAHA KURŞUNLANDI

Polise haber veren Göçtürk'ün bu kez iş yerine ait olan güvenlik kameraları kırıldı. Bugün akşam saatlerinde ise kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kapalı olan iş yeri bir kez daha kurşunlandı. Bunu duyan Göçtürk, polise yine şikayette bulundu. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yerinde inceleme yapan polis, ifadesini almak üzere Göçtürk'ü emniyete götürdü.

Diyarbakır'da Elektrik Dükkanı Kurşunlandı

HAPSE GİRSEM DAHA İYİ

Depremzede olduğunu belirten ve bu iş yerine 3 ay önce taşındığını kaydeden Zeki Göçtürk, "Biz depremzedeydik. Daha önceden de bazı şahıslar vardı bizi tehdit etti. Daha önce burada kaldırım vardı onu kaldırdık biz. Bize küfrettiler. Amaçları beni buradan kaldırmaktı. Ben de buradan kalkmadım. CİMER'e kadar yazdım. Burada beni maddi olarak perişan ettiler. Şu an sokakta yatıyorum. Kaç kez şikayetçi oldum ama herhangi bir sonuç alamadım. Buraya gelip silahla ateş ediyorlar gidiyorlar. Bizim buradaki tek suçumuz uyuşturucu sattırmamak. Kamerayı polislere verdiğim için başıma gelmeyen kalmadı. Bizim tek suçumuz bu. Benim oğlum ve kardeşim burada yaralandı. Hapse girsem daha iyidir." dedi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakır'da Elektrik Dükkanı Kurşunlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Diyarbakır İnceleme Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali Çelik:

Polis bu olayda vatandaşın yanında olmalı bulmaları şart oldu artık

35
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title