Haberler

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Yol ve Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçede yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye tarafından yenilenen 400 metre uzunluğundaki iki yol, 1600 ton asfalt ile kaplandı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışmaların tamamlanmasıyla ulaşımın daha konforlu hale geleceğini belirtti.

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi, ilçede yol ve asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Doktorlar sitesi" olarak bilinen ancak zamanla bakımsız hale gelen ve yeni yaşam alanlarının inşa edilmesinin planlandığı bölgede belediye tarafından yenilenen 400 metre uzunlukta ve 10 metre genişliğindeki iki yola 1600 ton asfalt döşendi.

Asfaltlama çalışmalarını takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu bölgede ulaşım sorunu vardı, yolların görüntüsü iyi değildi. İmar planına uygun olarak yeniledik. Ardında da asfaltlama çalışmalarına başladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla ulaşım konforlu hale gelecek. Kıymetli hemşehrilerimiz için hizmetlerimize ilk günkü heyecanla devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bağlar Belediyesi Hüseyin Beyoğlu Diyarbakır Beyoğlu Bağlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title