Haberler

Dha Yurt Bülteni - 25

Kozluk'ta PKK saldırısı: 1 öğretmen öldü, 1 asker şehit oldu (4)YARALI ASKER ŞEHİT OLDUBatman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi'ndeki jandarma karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda yaralanan 2 askerden biri, tedavi gördüğü Diyarbakır'daki Dicle...

Kozluk'ta PKK saldırısı: 1 öğretmen öldü, 1 asker şehit oldu (4)

YARALI ASKER ŞEHİT OLDU

Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi'ndeki jandarma karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda yaralanan 2 askerden biri, tedavi gördüğü Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıda yaralanan diğer askerin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Haber: BATMAN,

==================

Ankara'ya şehit ateşi düştü

ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin askeri üs bölgesine roketatarlı saldırısında şehit olan 2 askerden, jandarma uzman çavuş Sefa Tiftik'in acı haberi, Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

Uzman çavuş Sefa Tiftik'in şehit olduğu haberini, Beypazarı İlçesi'ne bağlı Dudaş Köyü'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer verdi. Besicilik yapan baba Alaattin Tiftik, acı haberi meradaki hayvanlarını toplayıp getirdiği evinin önüne aldı. Baba Alaattin Tiftik ile anne Fikriye ve kendisi gibi bekar olan ve memuriyet için atama bekleyen ablası Betül Tiftik gözyaşlarına boğuldu. Türk bayrakları asılan şehit evi, taziyeye gelen komşuları ve yakınlarıyla dolup taştı.

Uzman çavuş Sefa Tiftik'in 3 yıldır Şırnak'ta görev yaptığı ve yeni tayininin çıktığı belirtildi. Şehit uzman çavuş Tiftik'in bir süre önce izne geldiği, babasının çiftliğinde iznini geçirip, 10 gün önce de Şırnak'a giderek görevine başladığı ifade edildi.ildirildi.

Uzman Çavuş Sefa Tiftik'in cenazesinin, Şırnak'ta düzenlenecek askeri törenin ardından Ankara'ya getirelerek Beypazarı İlçesi Dudaş Köyü'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Haber-Kamera: Kemal ÇELEN / BEYPAZARI(Ankara),

==============================================

Adana'da sahte şampuan operasyonu

ADANA'da aynı mahallede bulunan imalathane ve depoya eş zamanlı baskın yapan polis, 25 ton sahte şampuan ele geçirdi.

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde bir imalathenede sahte şampuan üretildiği ve aynı mahallede bulunan başka bir depoda da stoklandığı bilgisine ulaşan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Her iki adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 25 ton sahte şampuan, ünlü markalara ait çok sayıda boş kutu ve şampuan yapımında kullanılan hammadde ele geçirdi.

Şampuan ve malzemeler imha edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, A.A. isimli kişi de gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------

İçinde şampuan bulunan kolilerden görüntü

Polisin bir koliyi açması

İçinde sahte şampuan bulunan bidonlardan görüntü

Şampuan yapımında kullanılan malzemelerden görüntü

İmahatheneden görüntü

Genel ve detay görüntüler

Süre 01'29 Boyut 90,5 MB

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK / ADANA,

=====================================

Balıkesir'de şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi

BALIKESİR'in Edremit, Akçay, Altınoluk ve Ayvalık ilçelerinde etkili olan şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.

Edremit, Akçay, Altınoluk ve Ayvalık ilçelerinde etkili olan şiddetli rüzgar, halka zor anlan yaşattı. Rüzgar nedeniyle Ayvalık'ta gezi ve balıkçı tekneleri denize açılamadı. İlçe merkezindeki sahilde bağlı bulunan küçük bir balıkçı teknesi battı. Dalgaların zaman zaman sahil bandını aştığı görüldü.

Önümüzdeki hafta da etkili olacak rüzgarın, Çarşamba gününden itibaren şiddetini artıracağı bildirildi.

Haber: Tuncel YILMAZ / AYVALIK(Balıkesir),

=======================================

Meslekten ihraç edilen öğrentmene FETÖ'den gözaltı

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce öğretmenlikten ihraç edilen M.K. gözaltına alındı.

Kula Terörle Mücadele şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce kanun hükmünde kararname ile öğretmenlikten ihraç edilen M.K.'yı düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen M.K. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haber: Hasan YİĞEN / KULA(Manisa),

==================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bekirhan Kozluk PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title