Haberler

Darıca'da Şamdan Rüzgarı

Güncelleme:

Darıca'da yapılan 29 Ekim Karate Turnuvası ve Cumhuriyet Kupası'nda sporseverler Karate'ye doydu.

Gebze Şamdan Spor kulübü rakiplerine fark atarak yine zirvenin sahibi olmayı başardı.

Karate İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan İllerarası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası hafta sonu Darıca'da gerçekleştirildi. Bir çok ilden 12 kulüp ve 470 sporcu Darıca Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvada madalya için mücadele etti. Turnuvada birinciliği yine açık ara farkla Gebze Şamdan Spor kulübü alırken, müsabakalarda kıyasıya bir rekabet yaşandı.

DARICA KARATE'YE DOYDU

Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı kategorilerinde Kata ve Kumite dallarında yapılan müsabakalara ilgi yoğun oldu. Müsabakaları Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet müdürü Süleyman Kaçmaz, İlçe Spor müdürü Hakan Tatoğlu, Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Kılıç, AK Parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık da takip ederken, Kaymakam Ateş ve Başkan Şükrü Karabacak sporcuları kutlayarak, sporun önemine değindiler.

ŞAMDAN HEP ZİRVEDE

Turnuvaya yine temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü damgasını vurdu. Bir çok kategoride kürsünün ilk üç basamağında yine Şamdanlı Sporcular yer alırken, madalya sıralamasında da en yakın rakibine fark atan başarılı temsilcimiz zirvedeki yerini korudu. Alınan sonuçlar Teknik Direktör Adnan Şamdan'ı mutlu ederken, Ocak ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri öncesi moral oldu. Turnuva'da ikinciliği Kocaeli büyükşehir alırken, üçüncülüğü Darıca İdeal Spor Kulübü ve Cesur Spor kulübü paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Ateş 29 Ekim Darıca Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title