Haberler

Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın, dehşeti yaşadı! Eve hemen jandarma geldi

Güncelleme:

Hatay'ın Belen ilçesinde aynı evin içerisinde yaşayan ancak küs olan karı koca arasında 'cinsel ilişki' nedeniyle tartışma çıktı. Kocasının teklifini kabul etmeyen kadın, darba uğrayınca kendisini banyoya kilitleyip KADES'i aradı. Hemen eve gelen jandarma ekipleri, dayakçı kocayı gözaltına aldı.

Bakras Mahallesi'nde ikamet eden Hatice K., şiddet gördüğü 2 yaşındaki çocuğunun babası 4 yıllık eşi M.K. ile aynı evde 'küs' olarak yaşamaya devam etti. M.K., 10 Aralık'ta iddiaya göre eşi Hatice K.'ye cinsel ilişki teklifinde bulundu. Hatice K., teklifi geri çevirince M.K., eşini dövdü. Banyoya girip, kapıyı kilitleyen Hatice K., KADES üzerinden yardım istedi. Kısa sürede adrese gelen jandarma ekipleri, M.K.'yi gözaltına aldı. İfadesinde suçlamaları reddeden M.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

"SADECE CİNSEL İSTEĞİ OLDUĞUNDA İYİ DAVRANIYORDU"

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü belirten Hatice K., "Küstük. Bir tek cinsel isteği olduğunda iyi davranıyordu. Ben de bu durumdan rahatsız oluyordum. Yine bana yanaştı. Ona 'Evlilik bunun için mi var?' dedim. O da bana 'Senin başka görevin mi var? Çocuğuna bakacaksın, evini temizleyeceksin, benim gönlümü hoş tutacaksın' dedi. Bunu kabul etmedim. O da buna karşılık bana 'Gidecek yerin mi var' dedi" diye konuştu.

Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın, dehşeti yaşadı! Eve hemen jandarma geldi

'BANYOYA KAÇARAK KADES UYGULAMASINA BASTIM'

Kavga sırasında boşanmak istediğini söyleyince, eşinin boğazını sıktığını anlatan Hatice K., "2 dakika boyunca sıktı. Nefes alamadım. Bu anlara çocuğum şahit oldu. Zaten o ağlayınca bıraktı. Yoksa belki bırakmazdı. Ben de yeniden boşanmak istediğimi ve dava açacağımı söyleyince daha çok sinirlenip, tokat attı. Elinden kaçarak telefonumu alıp, kendimi banyoya kilitledim. KADES uygulamasına bastım" ifadelerini kullandı.

Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın, dehşeti yaşadı! Eve hemen jandarma geldi

"YÜZÜM GÖZÜM KANLAR İÇERİSİNDE KALDI"

Eşinin kapıyı zorlaması üzerine kendine bir şey yapmaması için sakince içeri geçtiğini ifade eden Hatice K., kısa süre sonra da polis ve jandarmanın aradığını söyledi. Bu sırada telefonuna el koyan eşinin yüzüne yumruk attığını söyleyen Hatice K., "Yüzüm, gözüm kanlar içinde kaldı. Kanlarım çocuğuma sıçradı. Yere çöküp ağlayınca, çocuğum yüzümden kanları silmeye çalışıyordu. Kayınvalidem o sırada yüzümdeki kanları havluyla silmeye çalıştı. Şikayetçi olduğum için bana kızdı ve kan olan halı ve havluyu toplayıp dışarı çıkardı" diye konuştu.

Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın, dehşeti yaşadı! Eve hemen jandarma geldi

KAŞINA 8 DİKİŞ ATILDI

Olay sonrası hastaneye götürüldüğünü ve kaşına 8 dikiş atıldığını söyleyen Hatice K. gözaltına alınan eşinin 24 saat sonra serbest bırakıldığını iddia etti. Eşinin kendisini öldüreceğinden korktuğunu anlatan Hatice K., "Sadece kendim için değil; çocuğum için de korkuyorum. Öfke problemi var. Çocuğuma sürekli 'Sen küçüksün, az daha büyü. Seni de döveceğim' diyordu Çocuğumun asla ona verilmesini istemiyorum" dedi.

Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın, dehşeti yaşadı! Eve hemen jandarma geldi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Belen KADES Haberler

500

Yorumlar (19)

Mikail arman:

Şiddet asla savunulacak veya özürü olabilecek bir suç değildir. Fakat ailenin olayında 2 tarafta suçlu ve sorumludur.Kocası saygın davranmalı, kadında cinsellik dahil tüm sorumuluğunu yerine getirmelidir

433
229
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Hadi oradan sende..

yanıt5
yanıt6
Mikail arman:

Şiddet hiç bir zaman çözüm değildir.Fakat bu durumda ikiside sorumlu ve suçludur. Evlenene kadar flört, sevgilim cicim hitabları, sevgi, saygı, sadakat bitincede kavga, şiddet ve aile kurumunun yıkımı. Dinimiz Îslâm,evlenmeden önce kişilik ve karakterlerinizi tanıyın diyor !

376
103
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Evet İslam dini dinin gerektirdiği ölçüde görüşün diyor başbaşa kalmadan konuşun ama biz dini yaşamadığımız için bu dengeyi kuramıyoruz

yanıt3
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yazık şu minik çocuğun adliyeye gitmesi bile üzücü, hiçbir şeyden haberi yok demirliklere tutunuyor mutlu yavrum, insan bunlara üzülüyor.

374
10
yanıtYanıtla
Fakır:

hayvan herif gücün yetiyor diye kimseye eziyet edemezsin.

203
81
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Kadının böyle bir teklifi reddetmesi ilginç Adamın da bu yüzden dövmüş olması ilginç

68
72
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İnsanların yatak odası milyonlarca insanların haber olarak okuduğu durumlara kadar düştü. ne kadar çok zor ve utanç verici bir durum..

77
4
yanıtYanıtla
sem sem:

size kadınlık eden cocugunuza bakan insanlara sadece canınız yatak isteyince değil normal zamandada iki güzel söz söyleseniz bakın hersey ne kadar güzel olur dışarıda güç yetiremediğiniz başka erkekler yüzünden evdeki kadını sürekli dövme ezme peşinde zavallı yaratıklarsınız

60
9
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kadın ya da erkek olsun, eğer sağlıklı ise eşinin birliktelik isteğini geri çevirme hakkı yoktur. bir daha söylüyorum eşin birlikte olma teklifini reddedemezsin. eğer bu özgürlüğüm var diyorsan EVLENME hiç. evlilik bu, çocuk oyuncağı değil.

22
44
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title