Haberler

Calzedonia Group'un Pr Ajansı Belli Oldu

"İtalyan iç giyim devi Calzedonıa Grup'un Türkiye'deki iletişim ajansı belli oldu."

İtalyan pazarındaki yirmi yılı aşkın deneyimi sayesinde bayan iç giyiminde Calzedonia, Intimissimi, Tezenis ve Falconeri adlı dört markasıyla lider haline gelen Calzedonia Grubu'nun Türkiye'deki tüm iletişim çalışmaları, Kasım 2011 tarihi itibariyle PRfit İletişim Danışmanlığı tarafından yürütülecek.

PRfit İletişim Danışmanlığı, tüm yıl boyunca çok konuşulacak etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyor.

RAKAMLARLA CALZEDONIA:

Pazardaki yirmi yılı aşkın deneyimi sayesinde bayan iç giyiminde Calzedonia, Intimissimi, Tezenis ve Falconeri adlı dört markasıyla lider haline gelen Calzedonia Grubu satış, personel ve mağazalar genelinde net bir büyüme kaydetmiştir. Konsolide ciro yaklaşık % 12'lik bir artışla 2009 yılındaki 1 milyar 6 milyon Euro'dan 2010 yılında 1 milyar 128 milyon Euro'nun üzerine yükselmiştir.

Birleştirilmiş veriler analiz edildiğinde, CALZEDONIA markasının 373 milyon Euro üzerinde, INTIMISSIMI satışlarının yaklaşık 409 milyon Euro seviyesinde ve TEZENIS satışlarının ise 255 milyon Euro'dan fazla olduğu görülmüştür. Satış noktalarından elde edilen gelirler yaklaşık 34 milyon Euro, diğer gelirlerin toplamı ise yaklaşık 57 milyon Euro'dur.

Calzedonia Grubu'nda şu an itibariyle 16.000 çalışan mevcuttur ve bunların 1800'den fazlası İtalya'dadır. Ayrıca Grubun hem İtalya'da hem de yurt dışında (başta Doğu Avrupa ve Sri Lanka olmak üzere) üretim tesisleri bulunmaktadır. Satış noktalarının sayısı da artmaktadır: şu anda İtalya'da yaklaşık 1500, yurt dışında ise 1350'den fazla satış noktası yer almaktadır. Ancak dağıtım ağı, en çok yurt dışındaki yoğun yeni açılışlar programı sayesinde büyümektedir.

GÜÇLÜ YANLAR:

Sonuçlar, artık eskisinden daha da fazla globalleşmeye yönelmiş olan dinamik bir şirkete dikkat çekmektedir. İtalya ve tüm dünyadaki başarının sırrını rekabet gücü yüksek kalite / fiyat oranı, tarz ve tasarım konusunda özenle yapılan araştırmalar, ileri teknoloji ürünü kumaşlar ve malzemeler ile beğeni ve eğilimlere öncülük eden koleksiyonlar oluşturmaktadır.

Üç markanın dağıtımı ardındaki fikir ise başarılı bir diğer kavramdan kaynaklanmaktadır: en büyük kentlerin en yoğun bölgelerinde mağaza imajı ve stratejik konumlandırmaya dikkatle odaklanan modern ve gelişmiş bir franchising ağı.

Bu, 1996 yılında Calzedonia'nın piyasaya sürümü sırasında Sandro Veronesi tarafından jartiyer ve mayolar için geliştirilmiş ve daha sonra Intimissimi ve Tezenis marka iç giyime de uyarlanmış bir kavramdır.

Grubun ayırt edici bir diğer özelliği de iletişimdir. İletişim konusunda dikkat çeken medya kampanyaları (posterler, TV, yazılı basın) gerçekleştirmeye ve en iyi fotoğrafçılarla Adriana Lima, Ana Beatriz Barros, Irina Shayk, Gisele Bündchen ve Bianca Balti gibi en iyi modellerle çalışmaya özen göstermektedir.

MARKALAR

CALZEDONIA:

Calzedonia, Grubun ilk markasıdır. 1986'dan beri Calzedonia, makul fiyatlarda orijinal çizgiler ve renkleri kombine ederek erkek, bayan ve çocuklar için çorap ve mayo dendiğinde akla gelen ilk isim olmuştur.

2010 yılında 373 milyon Euro'nun üzerinde satışlarıyla Calzedonia bugün, yaklaşık 650 mağazanın yer aldığı İtalya'yı da içeren 23 ülkede 1400'den fazla satış noktasına sahiptir.

INTIMISSIMI:

1996 yılından beri erkek ve bayan iç giyimi alanında faaliyet gösteren bir markadır. Intimissimi, her kadının günlük rüyalarını süsleyen iç çamaşırlar üretir. Ağır ve karmaşık bir tarzdan çok zarif ve sade bir tarza sahiptir.

2010 yılındaki cirosu yaklaşık 409 milyon Euro'dur. İtalya ve dünyadaki satış ağı ciddi ölçüde gelişmiş ve şu anda 550'den fazla mağazanın yer aldığı İtalya'yı da içeren 21 ülkede 1000'in üzerinde satış noktasına ulaşmıştır.

TEZENIS:

2003 yılında piyasaya sürüldüğünden beri erkek, bayan ve çocuklar için iç giyim ve ey giyimi alanında Grubun kozmopolit ve trendi belirleyen markası olmuştur.

Tezenis 2010 yılında 255 milyon Euro'nun üzerinde satış yapmıştır ve sürekli olarak büyüyen bir dağıtım ağına sahiptir. İtalya da dahil olmak üzere 15 ülkede 350'den fazla satış noktası.

Londra'daki dünyanın moda, alışveriş ve trend merkezi sayılabilecek bölgesinde ve Moskova'da açılan amiral mağazalar da marka prestijine katkıda bulunmuştur.

FALCONERI:

Calzedonia Grubu'na son katılan Falconeri, 2009 yılında hisselerin çoğuna sahip olmuş, erkek ve bayanlar için örme ürünler ve kaşmir ürünler üretiminde güçlü bir İtalyan markasıdır. Falconeri, özel sipariş giysilerin kalite standartlarını makul fiyatlarla genç ve sofistike tarza sahip ürünlerine yansıtmaktadır.

Falconeri, 2010 yılında pek çok yeni açılış gerçekleştirmiş ve Milano, Via dele Spiga merkezinde ve Via Frattina'da Roma'daki ikinci bir butik gibi önemli kentlerdeki mağaza açılış sayısını artırmıştır. Ardından Forte dei Marmi, Taormina, Verona ve Floransa'da özel ve şık mağazalarına yenilerini ekleyerek İtalya'da toplam 26 mağaza sayısına ulaşmıştır.

Falconeri'nin yeni mağaza açma planı, 2011 yılının ilk altı ayında ülke sınırlarını aşarak Moskova ve St. Petersburg gibi şehirleri kapsamaktadır ve yıl sonuna kadar bunlara yeni açılışlar da eklenecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title