Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanlarından AK Parti'ye Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilen 12'nci Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantısı İçin Antalya'da Bulunan 6 Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12'nci Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantısı için Antalya'da bulunan 6 şehrin Büyükşehir Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İl Başkanı Hüseyin Samani, il başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belde başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri tarafından karşılanan misafir belediye başkanları partililerle bir süre sohbet etti.

Antalya'da gerçekleştirilen bu toplantı dolayısıyla memnun olduklarını dile getiren misafir belediye başkanları, Antalya'daki teşkilat çalışmalarında başarı ve yerel yönetimlerle el ele gerçekleştirilen uyumlu çalışmalardan dolayı teşkilat yöneticilerini tebrik edip, Antalya'ya kazandırılan yatırımlardan övgüyle söz etti. Başkanlar, Menderes Türel'i de hizmetlerinden dolayı kutladılar.

Konuk belediye başkanlarının İl Başkanlığını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Hüseyin Samani, "AK Parti'nin 22 Temmuz seçimlerinde birçok şehirde olduğu gibi Antalya'da da diğer partilere açık ara fark atarak birinci olduğunu belirterek, bundan sonraki seçimlerde, bu oy oranımızın daha da üstüne çıkabilmemiz, teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra yerel yöneticilerimizin, belediye başkanlarımızın, büyükşehir belediye başkanımızın ortaya koyacağı gayretlere bağlıdır" dedi.

Samani, tüm Türkiye'de teşkilatlar olarak en çok sevindiğimiz olay, belediye başkanlarımızın, parti üst düzey yöneticilerimizin, bizim teşkilatlarımızın yüzünü kızartacak olaylara karışmamış olması ve ortaya koydukları başarılı çalışmalardır. Genel Başkanımız ve Başbakanımızı örnek alan bir ekol var belediyecilikte. Onu da aynı şekilde devam ettiren belediye başkanlarımız sizlersiniz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın, partimizin çıtasını yükselten sizlerin Antalya'ya gelişinizden ve partimizi ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Misafir belediye başkanları adına konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, "Bizim için örgüt ve belediye, parlamenterler arasındaki iyi diyalog çok önemlidir. Şahsen ben şöyle ifade ediyorum, 'Siz bize göre bir ağaçsınız ve biz sizden doğan meyveleriz. Bizler size, sizler bize lazımsınız. Hep birlikte bir mana ifade ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken, biz ağacın kıymetini çok iyi bilmeliyiz ki; siz köklenebilesiniz. Ama siz de meyveleri taşlamamalısınız, zira meyveler sizin meyvelerinizdir' Kıymet bilinen yerlerde başarı daha yüksektir." Örgüt ve belediye işbirliğinin iyi olduğu yerlerde çok güzel bir sevgi ve dayanışmanın söz konusu olduğunu anlatan Şahin, şöyle konuştu: "Bizler bize düşen görevi yapmak zorunda olmalıyız. Demokrasi zaman zaman yaralar almıştır. Her yara alışında halkın dediği olmuştur. Halk ne istiyorsa, o şekilde sonuçlanmıştır. Bir partiyi de halk açar, halk kapatır. Biz bu siyasi süreçte partinin kapanmayacağına inanıyoruz. Ama esas gönüllerde taht kuran siyasi ekolleri, partiler ve halk hiçbir zaman yere düşürmemiştir. Bu inancı da daima muhafaza ediyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye bu sıkıntılı dönemden de en kısa sürede ve fazla yara almadan geçmiş olacaktır. Bu gemi çok güzel bir şekilde yüzecektir." İstişare toplantısına ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, 7 ilin belediye başkanları olarak sırayla her belediyenin ilinde 4 ayda bir bir araya gelerek istişare toplantıları yaptıklarını söyledi.

Toplantının 12'ncisini Antalya'da gerçekleştirdiklerini anlatan Türel, şöyle konuştu: "Benim, belediye başkanı olduktan sonra en çok yararlandığım toplantılar, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile bir araya geldiğimiz toplantılar oldu. Bu toplantılarda hepimiz, projelerimizi nasıl yönlendireceğimizi ve en kısa zamanda nasıl sonuca ulaştıracağımıza bu istişarelerle daha iyi yön verebiliyoruz. Teşkilatımızın da yaptığımız çalışmalarda bize desteği sonsuzdur. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir ay önce geldiğinde kürsüden 'Antalya'daki bu uyum, birlik ve beraberlik Türkiye'ye örnek olmalı' demiştir. Bizler ne kadar çok işimizle meşgul olursak, o kadar çok başarırız. Bugüne kadar başta İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanımız ve gençlik kollarımız bizi işimizin dışında işlerle meşgul etmediler ve bize destek olmaktan öte bir gayretin içerisinde olmadılar. Onun için hepsine teşekkür ediyorum." Ziyaret sonrasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı'nın şeref defterini imzaladıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title