Haberler

Boşanmak isteyen eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan katil zanlısı, boşanmak isteyen eşiğini 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Hilmi Yılmaz (43), boşanmak isteyen ve babasının evinde kalan 15 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Gülseren Yılmaz'ı (32), 14 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastanede yaşamını yitirirken, Hilmi Yılmaz jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Gülseren Yılmaz'ın babası Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, öldürmüş. Beni de 'Kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum' diye aradı" dedi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bugün saat 11.30 sıralarında Kestel Mahallesi'ndeki müstakil evde meydana gelen olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Hilmi Yılmaz, baba evine dönen 15 yıllık eşi Gülseren Yılmaz'ın, yanına geldi. Evde yalnız olan eşinin kapıyı açmaması üzerine Hilmi Yılmaz, kapıdaki camı kırarak içeri girdi. Bir süre tartıştıktan sonra eşini evin bahçesine çıkaran Hilmi Yılmaz, burada kadını vücudunun 14 yerinden bıçakladı. Eşi kanlar içinde yere yığılırken, Hilmi Yılmaz ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çığlık seslerine gelen çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Gülseren Yılmaz'ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kadın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

15 YILLIK EVLİLERDİ

Olaydan bir süre sonra Hilmi Yılmaz, jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Hilmi Yılmaz'ın kayınpederini arayarak kızını öldürdüğünü ve karakola teslim olmaya gittiğini söylediği belirtildi. Gülseren Yılmaz'ın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaklaşık 15 yıllık evli, 12 yaşında kızı ve 6 yaşında oğlu olan Gülseren Yılmaz'ın yarın Kestel Hanönü Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

"CANIMIZI KAYBETTİK"

Evinin önünde kurulan taziye çadırında başsağlığı dileklerini kabul eden Gülseren Yılmaz'ın babası Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, çocuğu bıçaklamış, öldürmüş. Beni de 'Kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum' diye aradı. Adama bir şeyimiz de olmadı. İçimizi yaktı. Evde sadece kızım vardı. Ben yatarken gördüm. Ambulans alıp hastaneye götürdü. Evladımızı kaybettik. Pırıl pırıl canımızı kaybettik. Onun hakkında gerekenin yapılacağına inanıyorum" dedi.

"BOĞAZINI KESMEYE ÇALIŞMIŞ"

Gülseren Yılmaz'ın kuzeni Fikret Türkoğlu, halasının kızı olan Gülseren Yılmaz'ın kocası tarafından öldürüldüğünü ve içlerinin yandığını söyledi. Türkoğlu, "Gülseren kocasından 4 ay önce ayrılmak istedi. Ayrılmasının sebebi eşinin eve bakmaması, kendisini bıçaklamaya çalışmasıydı. Uzaklaştırma kararı aldırdı ve çocuklarıyla ailesinin evine taşındı. Sürekli öldürmekle tehdit ediyormuş, kız da sürekli polise şikayette bulunuyormuş. Bugün de herkes evden ayrıldıktan sonra kapıyı taşla kırarak eve giriyor. Kızı sürükleyerek dışarı çıkarıyor ve bir zeytin ağacının dibine götürerek orada boğazını kesmeye çalışıyor. Kız kaçıyor elinden, kurtuluyor. Arkasından kovalayarak göğsüne 10 defa bıçak saplıyor ve orada bırakıp kaçıyor. Görgü tanıkları bu şekilde anlattı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilmi Yılmaz Alanya Haberler

500

Yorumlar (20)

ceydaa:

demek ne imiş öyle 15 yıl evli kalıp bi sebep yokken ben boşanıyorum demeyecekmişiz.

2
19
yanıtYanıtla
DENİZ:

Boşanıyorum demeyip yaşasın öylemi , PSİKOPATLA bir ömür kolay gelsin sen öyle yap öldürülme

yanıt5
yanıt0
sinan:

bence bir bayan olarak bu yazdığından utanmalısın. yazık cehaletin kadını, erkeği yok tabi.

yanıt3
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

ARABADA SİGARA YASAĞI KOYACAĞINIZA BUNLARA ÇÖZÜM BUL ERDOĞAN BEY

17
2
yanıtYanıtla
Ebru:

Türk erkeginin öldürme ve caniligi Dünya capinda birinciyiz malesef

12
2
yanıtYanıtla
selana:

niye açaba?

yanıt0
yanıt0
serdar ateş:

birde erkek olarak yorum yaz bakim türk kadını neymiş görelim

yanıt4
yanıt4
CENGİZHAN:

EVLENMEK KADAR AYRILMAK BOŞANMAK TA GAYET DOGAL MEDENİ İNSANLAR KONUŞUR ANLAŞIR AYRILIR HERKES HAYATINA BAKAR .AMA.BİZDE MALESEF YOK SEBEBİ KADINI MALI OLARAK GÖRMEK VAR AYRILIR SA MALI BAŞKASININ OLACAK KORKUSU SAPLANTISI VAR .KADIN YADA ERKEK OLMUYORSA KONUŞULUR AYRILIP YOLUNA GİDER .HAYATIMDAKI KADIN BENİ İSTEMİYORSA BEN ONU HİÇ İSTEMEM DÖNÜP BAKMAM YOLUMA GİDERİM BU KADAR BASİT.

11
1
yanıtYanıtla
Güzel günler göreceğiz:

Ne kaderi kardeşim sinirlenen karsini çocuğunu ya kesiyor yada vuruyor milletçe gelinen son nokta medya diziler bunun sebep kaynağı

11
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

BU HÜKÜMET TARAFINDAN ÖZELLEŞTİRİLİP LÜBNANLILARA PEŞKEŞ ÇEKİLEN TÜRK TELEKOM SABAHTAN BERİ KİLİTLENMİŞ DURUMDA BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR BU MUSİBET BİR AFET ANINDA TÜRK TELEKOMUN HATLARINDA BAŞIMIZA NE GELECEĞİNİ GÖSTERDİ AİLEMDEN KİMSEYE BUGÜN ULAŞAMADIM LÜBNANLI ARAPLAR OKKALI BİR KAZIK ATIP TELEKOMUN ARAZİLERİNİ VE BAKIR KABLOLARINI SATIP BÜYÜK BİR BORÇ BIRAKIP TÜYDÜLER MÜSLÜMAN? DİN KARDEŞLERİMİZ

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title