Haberler

Birlikspor'a altın değerinde puan

Güncelleme:

Kocaeli Birlikspor zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Kulüp başkanı Erhan Yılmaz, "Futbolun adaleti yerini buldu. İddiamızı sürdürüyoruz. Çok mutluyum" dedi

Geçen son saniyede penaltı kaçırarak takımını galibiyetten eden Ali Kemal bu hafta uzatma dakikasında attığı golle Kocaeli Birlikspor'a galibiyeti getirdi, kendini affettirdi. Oyunda yeşil sahalarda pek alışılmadık bir olay da yaşandı; köpek önce sahaya sonra ceza sahasına girdi. Köpeği çıkarma girişimleri başarısız olunca oyuncu kucağında taşıyarak dışarı çıkardı

Haftaya evinde oynadığı Keçiörengücü maçının son saniyelerinde kaçırdığı penaltının etkisiyle başlayan ve 'mutlak deplasman galibiyeti'ne odaklanan Kocaeli Birlikspor'da keyifler yerine geldi. Pazar günü saat 13.30'da Fethiye İlçe Stadı'nda Fethiyespor'a konuk olan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz eve mutlu döndü. Deplasmandan 3 puan çıkaran temsilcimiz ligde 39 puana ulaştı ve yeniden ikinci sıraya yerleşti. Haftaya lider başlayan Amedspor'un İstanbulspor'a boyun eğerek 5. sıraya düştüğü haftada liderliğe 40 puanla Büyükşehir Belediye Erzurumspor oturdu.

SAHAYA KÖPEK GİRDİ

Fethiyespor ile Kocaeli Birlikspor karşılaşması hızlı başladı. Her iki takım da ilk dakikalarda rakip ceza sahasına indi. Kocaeli Birlikspor'un rakip kalede tehlikeli atak geliştirdiği sırada maçta ilginç ve beklenmedik bir durum yaşandı. Nereden geldiği belli olmayan bir köpek koşarak sahaya girdi ve topun hareket alanına doğru koşmayı sürdürdü. Köpek sahada ilerlerken oyun bir süre daha devam etti. Ancak köpeğin ceza sahasına kadar girmesiyle oyun durdu.

KUCAKLAYIP GÖTÜRDÜ

Köpeğin dışarı çıkması için hamleler yapıldı ancak sonuç alınamadı. Bunun üzerine Fethiyesporlu oyuncu Selçuk Çalışır köpeği kucağına alarak stadın dışına götürdü. Maçın ilk dakikalarında yaşanan bu olay herkesi şaşırttığı kadar da gülümsetti. Selçuk'un sahaya dönmesinin ardından oyun yeniden başladı. Karşılıklı ataklarla süren oyunda denge kuruldu. Büyük heyecan yaşanan ilk yarıda dengeyi ve skoru Onur Garip'in kendinden emin ilerleyişi ve "golü öncesinde haber veren" dedirten vuruşu bozdu. Dk 38'de Kocaeli Birlikspor Onur Garip'in becerisiyle 1-0 öne geçti. Ardından Fethiyespor'un devre bitmeden eşitlik arayışı oyuna yeniden hız kazandırdı. Ancak ilk yarı izleyenlere büyük heyecan yaşatan ve iyi oyun seyrettiren takımlar soyunma odasına 1-0 Kocaeli Birlikspor üstünlüğüyle gitti.

ALİ KEMAL AFFETTİRDİ

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ise Fethiyespor oldu. Nitekim maçtaki üstünlüğün karşılığını 57. dakikada Aytaç'ın vuruşunda alarak skorda 1-1 eşitliği sağladı. Bir süre daha baskılı oyununu sürdüren Fethiyespor maçın son çeyreğinde üstünlüğü Kocaeli Birlikspor'a kaptırdı. Vakit daraldıkça gol artma isteği artan Kırmızı-Beyazlılar, rakip ceza sahasına iyice yerleşti. Rakip eldivenin zor anlar yaşadığı dakikalarda Birlikspor'un yüzünü güldüren "gol müjdesi" oyuna 74.dakikada Mehmet Gürkan Öztürk'ün yerine giren Ali Kemal Yükseker'den geldi. Maç oyunca üstün performans sergileyen Alp Ergin'den gelen pasla yüzünü kaleye dönen Ali Kemal temsilcimizin ikinci golünü kaydetti. Geçen hafta kaçırdığı penaltıyı telafi eden Ali Kemal'in 90+2'de attığı gol Kocaeli Birlikspor'a 3 puan getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fethiyespor Onur Garip Ali Kemal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title