Haberler

Balıkçı Kenan'dan İmamoğlu'na pankartlı protesto: Arazimize çöktü

Güncelleme:

İstanbul'da Balıkçı Kenan olarak bilinen Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki iş yerinin yanındaki tapulu arazisinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hukuksuz şekilde işgal edildiğini iddia ederek "İmamoğlu arazimize çöktü" gibi ifadelerin yer aldığı pankartlarla protestoda bulundu. Ayrıca Balcı, İmamoğlu'nun Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ni yıktırdığını da öne sürdü.

"Balıkçı Kenan" olarak tanınan Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki iş yerinin yanındaki tapulu arazisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hukuksuz bir şekilde işgal ettirdiğini iddia etti.

"İMAMOĞLU ZULÜM YAPIYOR"

Balcı, Kavaklı Mahallesi'ndeki İBB tarafından işgal edildiğini önü sürdüğü arazisinin yanında bulunan iş yerine "Ekrem İmamoğlu elini toprağımızdan çek", "Ekrem İmamoğlu arazimize çöktü", "Balıkçı Kenan'ı yok ediyor. Ekrem İmamoğlu zulüm yapıyor" yazılı pankartlarla arsasının tapusu ve mahkeme tutanaklarını astı.

"AK PARTİ SEVDALISIYIM"

Basın mensuplarına açıklama yapan Balcı, yarım asırdan beri balıkçılık yaptığını belirterek, karıncayı bile incitmeyen bir kişiliğe sahip olduğunu anlattı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun arazisini gasbettiğini öne süren Balcı, "Tapumuza çöktü. Türkiye deniz canlıları müzesini yıktı. Saymakla bitmiyor. Ben AK Parti sevdalısıyım. Bizden talepleri oldu. Yerine getirmediğimiz için bize yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. 10 tane dava açmış. Birini kazanıyoruz, bir tane daha açıyor. Balıkçı Kenan yok ediyor. Ruhsatlı yerimizin ruhsatını iptal etti" ifadelerini kullandı.

Balıkçı Kenan'dan İmamoğlu'na pankartlı protesto: Elini toprağımızdan çek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Kenan Balcı Beylikdüzü İstanbul Türkiye Balcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

Ali :

Elinizden geldiği kadar iftira atın. İmamoğlu'nun doğru yolda olduğunu kanıtlayan başka bir haber. Siyaseti, yandaşı besleme(zengin etme) zihniyetten çıkaran tek lider. Çalmıyor, çaldırmıyor, İnşallah bir 5 yıl daha çaldırmayacak. Bu arkadaşa kesinlikle daha önceki başkan hukuksuz hibe etmiştir orayı. İmamoğlu hukuksuz bir şey yapmaz.

270
308
yanıtYanıtla
Blackened:

Fedaimisin lan kaç para bu işler? Adam arazime çöktü diyor tapu kadastrosu sende mi? Hukuksuz işten attığı binlerce işçi ne oldu?

yanıt220
yanıt139
Süleyman Şah:

sizin gözünüze perde inmiş. cellatınıza aşık olmuşsunuz

yanıt148
yanıt64
DEVLET:

bazı insanların gözleri kapalıdır göremezler çünkü gönül gözleri kapalıdır allah size hidayet nasip etsin

yanıt111
yanıt44
Doğrucu:

Seçim zamanımı aklına geldi aqç

211
37
yanıtYanıtla
Abdullah Deniz:

Kardeş bu balığı için Kenan geçen sene de çıkmıştı aynı durumu söylemiştim yani şimdi değil Küçükçekmece'de yaşıyordum orada da önceden AK partili bir belediye başkanı vardı pazar yeri yapacağım diye başladı inşaat halinde bıraktı tamamlamadı insanları mağdur etti ortada İnşallah hakkıyla çalışan belediye başkanları gelir

yanıt0
yanıt0
Nuri Aga:

La dayı seçime 15 gün kala mı aklına geldi la...

200
30
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Zalimler bırakın insanların yakasını ! Eline devlet geçse hepimize kan kusturur bak yine diyorum bu Ekrem ve avaneleri ülkemizin başına beladır . İzleyip görelim . Bunun altına yorum yapacak olanlara diyorum ki iğneyi kendinize bir batırın önce neden adama zulm ediyorsunuz ben konuyu yakinen biliyorum zalimlik yapıyorsunuz. Zalimler çok yaşamaz .

90
126
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Kardeşim madem tapulu arazi hukuki yollara niye başvurmuyor durup durup tam seçim zamanı ortaya çıkan ak parti sevdalısı olduğunu belirten bu arkadaşın niyeti farklı galiba inandırıcı gelmiyor

yanıt16
yanıt5
Askin Polat:

İstediği nı almamış tır o yüzden cökmustur

144
34
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title