Haberler

Bebek'te iskelesi çöken restoranla ilgili pes dedirten detay! Mührü bozup servise devam etmişler

Güncelleme:

Dün akşam Bebek'teki bir restoranda iskele denize çöktü, yaralanan 4 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Belediye ekiplerinin, tadilat sırasında yapıda iki kez aykırılık tespit ettiği ve restoranın mühürlendiği öğrenildi. Tescilli olan yapıda, aykırılığın restoran yetkilileri tarafından giderileceği söylenmesine rağmen mührün bozularak aykırı uygulamaya devam edildiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta iskelesinin çökmesi sonucu 4 kişinin yaralandığı deniz kenarındaki restoranda polis ve zabıta ekiplerinin çalışmaları sona erdi. İskelesi çöken restoranın ekim ayında el değiştirdiği, yeni sahiplerinin restoranda tadilat çalışması başlattığı belirlendi.

MÜHRÜN BOZARAK AYKIRI UYGULAMAYI SÜRDÜRMÜŞLER

Belediye ekiplerince, tadilat sırasında yapıda iki kez aykırılık tespit edildiği ve restoranın mühürlendiği öğrenildi. Tescilli olan yapıda, aykırılığın restoran yetkilileri tarafından giderileceği söylenmesine rağmen mührün bozularak aykırı uygulamaya devam edildiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta iskelesi çöken restoranda çalışmalar tamamlandı

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BİTTİ

Öte yandan 3 katlı restorandaki iskelenin çökmesinin ardından iş yeri personeli temizlik çalışması yaptı. Restoranda polis ve zabıta ekiplerinin çalışmalarını tamamlamalarının ardından caddede tek şeritten sağlanan trafik akışı normale döndü.

Beşiktaş'ta iskelesi çöken restoranda çalışmalar tamamlandı

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Kazadan sonra açıklama yapan Beşiktaş Kaymakamlığı, "Bugün saat 21.00 sıralarında İlçemiz Bebek Arnavutköy Caddesindeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş Zabıta Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (5)

Erdem Sahin:

Hukuk oyuncak oldu. 20 yildir iktidar olanlar bu algiyi degistiremediler..

58
26
yanıtYanıtla
Kuman:

Erdem bey! Mühürleyen belediye CHP li! Denetlemesi gereken makam yine CHP Beşiktaş belediyesi. Burada hukun Hükümetin suçu ne? Bu olaydan sonra Hükümet takip etmezse o zaman bu sözleri konuşmak lazım değil mi?

yanıt23
yanıt2
TT:

Tadilatla filan hiç uğraşmayın, konsepti değiştirin...Gelenlere suyun içinde hizmet verin...

55
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Neden simdi sorusturma aciliyor ? Soru su olmali ; Bugune kadar neden cezai yaptirim uygulanmadi ? Hic mi bir yetkili oralardan gecmedi ,gormedi ? Bu cesareti nereden ve nasil buluyorlar ? Buralarda bedava yemek karsiliginda gormemezlikden gelindi mi ? Partizanlik , Rusvet gerceklesdi mi ? Karsilikli Died Borcu Var mi ? Boyle Yerlere Sigorta Mecburiyeti Neden Yok ?

51
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Gecmis Olsun..Boyle Sacma Sapan Kazalar, 3 tane Ulkemizde Oluyor, 2 Tane Hindistan da Oluyor..Anty-Standart Ulkemizde Gene Ali-Cengiz Oyunlari Partizanlikla . Proje Onaysiz Kamu Alaninda Bir Facia...Sorsan Simdi Sigortasi Varmi Diye, Herkez Bom Bom Bakar..Duymamislar ki, Bilmiyorlar ki..Kimler Nasil Yonetmeye Calisiyorlar Yarabbii..

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title