Haberler

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan Kursiyerlere Anlamlı Hediye

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Aile Merkezinde Kur’an-ı Kerim eğitimi gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Aile Merkezinde Kur'an-ı Kerim eğitimi gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.

Sosyal tesislerde verilen eğitimleri yerinde görmek için Çamlıtepe Aile Merkezine ziyarette bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu ve Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Kur'an-ı Kerim kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti. İlçe Müftüsü Ömer Keskin ile birlikte eğitim gören kursiyerlere tek tek Kuran-ı Kerim hediye eden Kur'an-ı kerim okumalarını istedi.

Aile merkezine Kur'an-ı Kerim öğrenmeye geldiklerini ifade eden kursiyerler ise, "Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu aile merkezine gelerek, Kur'an-ı Kerim öğreniyoruz. Hocalarımız, bize dinimizle ilgili çok güzel bilgiler öğretiyorlar. Boş vakit geçireceğimize Kur'an-ı Kerim öğreniyoruz, dini bilgiler öğreniyoruz. Burada öğrendiklerimiz ile yararlı ve faydalı bireyler yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bizleri ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim hediye etti. Bizim için verilmiş en güzel hediye. Katkılarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Ömer Keskin Şehitkamil Politika Güncel Haberler

title