Haberler

Baydilli, Soluğu Partisinde Aldı

Güncelleme:

Görevine başlayan Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı ilk gününde soluğu partisinde aldı.

Şanlıurfa'da önceki gün devir teslim töreninin ardından görevine başlayan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, resmi görevindeki ilk gününe partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Baydilli'yi ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy karşıladı. Burada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Av. Ahmet Aksoy, "Karaköprü Belediye Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Karaköprü Belediye Başkanlığımızda bir seçim süreci başladı. Bu seçim sürecinde de belediye meclis üyemiz olan ve Şanlıurfa İl Gençlik Kollarında yıllarca İl Başkan Yardımcılığı yapan ve 2014 Mart yerel seçimlerinden sonrada Karaköprü Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilerek hem Karaköprü meclis çalışmalarında yer alan hem de Büyükşehir Belediye meclisinde görev alan Metin Baydilli kardeşimiz 15 Eylül'de yapılan seçimlerde meclis üyelerimiz tarafından bu göreve layık görülmüş ve seçilmiştir" dedi.

'BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ'

AK Parti Karaköprü ilçe teşkilatı olarak Metin Baydilli'nin yanında olduklarını ve kendisiyle birlikte çalışacaklarını belirten Ahmet Aksoy, "Ben Karaköprü'de ki hizmetlerin Metin Baydilli ile birlikte devam edeceğine inanıyorum. Metin Baydilli AK Parti Belediye Meclis üyesidir. Bugüne kadar Karaköprü'de yapılan hizmetlerin çıtasını bugünden sonra da devam edeceğine inanıyorum. Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Biz yanındayız. Kendisiyle birlikteyiz. Önümüzde 1 Kasım'da yapılacak olan bir genel seçim var. Bu 1 Kasım genel seçim sürecinde birlikte sahada çalışmalarımızı yapıp partimizin oyunu arttırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

'KARAKÖPRÜ'YÜ EN İYİ YERE GETİRME ÇABASINDA OLACAĞIZ'

Başkan Baydilli ise Karaköprü'nün geleceği için ortak çalışma içerisinde olacaklarını dile getirerek konuşmasında şu sözlerini kullandı: "Malumunuz Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin istifa etmesi ile birlikte bir süreç başladı. Bu süre zarfında Nihat Çiftçi Başkanımızın Büyükşehir'e geçmesi ile birlikte boşalan Karaköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız teveccüh ederek bizi seçtiler. AK Parti Belediye meclis Üyesi olarak bu makama uygun görüldük. Biz bu süreçten sonra Karaköprü'müzü düşünerek, Karaköprü'yü en iyi yere getirme çabasında olacağız. Tabi bunu sadece Karaköprü Belediyesi olarak değil AK Parti ilçe teşkilatımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Önümüzde 1 Kasım'da bir seçim var. Bu seçime bir an önce hazırlanmamız lazım. Burada gerek ilçe Teşkilatına, gerek Meclis üyelerine ve gerekse belediyeye çok iş düşüyor. Bu sebepten dolayı ilk ziyaretimizi ilçe teşkilatımıza yaptık. Bizi kucaklayan ilçe Başkanımız Av. Ahmet Aksoy ve ilçe teşkilatına sonsuz teşekkür ediyorum."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Aksoy Şanlıurfa Karaköprü Ak Parti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title