Haberler

Trabzon'da parkta oynarken yorgun mermi isabet eden çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

Trabzon'da arkadaşlarıyla parkta oynarken başına yorgun bir merminin isabet ettiği 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Adı konulmayan erkek kardeşinin ise kuvözde tedavisi sürüyor.

Trabzon'da parkta oynarken başına yorgun mermi isabet eden Kerem Can Özdemir (9), 9 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir vurulduktan 2 gün sonra erken dünyaya gelen, henüz adı dahi konulmayan erkek kardeşinin aynı hastanede kuvözdeki tedavisi ise sürüyor.

9 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Olay, 10 Haziran'da Çukurçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Site parkında arkadaşları ile oynayan Kerem Can Özdemir, birden kanlar içerisinde yere yığıldı. Çağrılan sağlık ekiplerince KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir'in çekilen tomografisinde başına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi. Mermi çekirdeği beyninin 6 santimetre derinine saplanan ve risk oluşturduğu için ameliyat edilemeyen küçük çocuk, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 9 gündür yaşam savaşı veren Özdemir, bugün doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberle ailesi hüzne boğulan Özdemir'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Trabzon''da parkta oynarken yorgun mermi isabet eden çocuk hayatını kaybetti

YENİ DOĞAN KARDEŞİ KUVÖZDE

Bu arada olaydan 2 gün sonra erken doğumla aynı hastanede dünyaya gelen Kerem Can Özdemir'in adı konulmayan erkek kardeşinin de kuvözde tedavisi sürüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kerem Can Trabzon Çocuk Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

kendini bilmez insanlar başkalarının ocaklarını söndürüyor silah ancak güvenlik kuvvetlerinde ve asayişi emniyeti sağlamakla görevli olanlarda bulunmalıdır ve ortalığa çıkarıp bilinçsizce sağa sola ateş açılmamalıdır

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title